Čempionato žiūrovams rekomenduoja atkeipti dėmesį į Ispanijos futbolo perlą: „Fenomenalu“

Lapkričio 20-ąją Katare startavęs pasaulio futbolo čempionatas vis labiau įgauna pagreitį. Trečiadienį prie starto linijos stos ir 2010-ųjų planetos pirmenybių čempionė Ispanija. Ispanai pirmose E grupės rungtynėse kausis su Kosta Rikos futbolininkais.

Gavi yra vadinamas Ispanijos futbolo ateitimi.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Gavi yra vadinamas Ispanijos futbolo ateitimi.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Legendinis futbolininkas Marius Stankevičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Legendinis futbolininkas Marius Stankevičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Legendinis futbolininkas Marius Stankevičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Legendinis futbolininkas Marius Stankevičius.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Futbolo laida „Lemiama ataka“

2022-11-23 11:29

Kartų kaitą išgyvenanti Ispanijos futbolo rinktinė šiame čempionate subūrė sau neįprastą sudėtį – už rinktinės borto liko ilgamečiai žaidėjai Sergio Ramosas, Davidas De Gea bei Thiago Alcantara.

Dėl traumos ispanai neteko ir svarbaus žaidėjo Mikelio Oyarzabalio.

Atsinaujinęs Ispanijos rinktinės veidas atkreipė ir legendinio Lietuvos futbolininko Mariaus Stankevičiaus dėmesį. Jis viešėdamas lrytas.lt laidoje „Lemiama ataka“ kalbėjo apie prie Ispanijos futbolo rinktinės prisijungusį „Barcelona“ talentą Gavi.

18-metis futbolininkas jau dabar Katalonijos sostinėje yra vadinamas viena didžiausių ateities futbolo žvaigždžių.

„Labai džiaugiuosi už tokius fenomenus, nes tokius dalykus daryti tokiame amžiuje yra fenomenalu“, – Ispanijos futbolo žvaigždutei nusilenkė M.Stankevičius.

Dar visai neseniai Lietuvos jaunimo futbolo rinktinę treniravęs 41-erių kaunietis taip pat savo akimis peržvelgė įdomiausius Katare vykstančiame pasaulio futbolo čempionate rungtyniausiančius jaunuosius futbolininkus.

Be Gavi jis čempionato žiūrovams taip pat rekomendavo stebėti aibę kitų jaunųjų žaidėjų.

„Teko domėtis apie jaunimą, kuris būdamas tokių metų gali atkreipti į save dėmesį ir parodyti kažką įdomaus. Pradėjau nuo Miuncheno „Bayern“ futbolininko iš Vokietijos Jamalo Musiala'os, jis jau Čempionų lygoje žaisdamas įrodė, kad yra labai perspektyvus futbolininkas.

Taip pat 19-metis amerikietis Yunusas Musah, turėsime įdomų lenką Nicolą Zalewskį, kuris žaidžia „Roma“ ekipoje. Bus įdomu pamatyti Madrido „Real“ prancūzą Eduardo Camavingą, amerikietį Gio Reyną“, – žaidėjus vardino M.Stankevičius.

Laidoje „Lemiama ataka“ jis taip pat pripažino, kad Katare vykstančiame pasaulio čempionate Ispanija bus viena iš trijų jo palaikomų ekipų (Urugvajus ir Anglija).

Be Ispanijos ir Kosta Rikos pasaulio čempionato E grupėje taip pat varžosi Vokietijos ir Japonijos rinktinės. Jos taip pat savo pirmenybių žygį pradės trečiadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.