Lenkijos treneris apie L. Messi ir R. Lewandowskį: „Tai ne tenisas. Jie negali laimėti po vieną“

Pasaulio futbolo čempionato C grupėje antradienį žaidžiami lemiami trečiojo turo mačai: visos keturios rinktinės – Lenkija, Argentina, Saudo Arabija ir Meksika – neprarado dar šansų prasimušti į turnyro aštuntfinalį.

L.Messi.<br>SvenSimon/Scanpix nuotr.
L.Messi.<br>SvenSimon/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2022, 4:00 PM

Didžiausia intriga laukia Lenkijos ir Argentinos komandų mače. Lenkai turi 4 taškus, o sensacingai arabams pralaimėję argentiniečiai – tris. Tiek vienai, tiek ir kitai ekipai reikia pergalės, kad būtų ramios dėl aštuntfinalio.

Prieš mačą lenkų treneris Česlavas Mikhnevičius kalbėjo apie savo rinktinės lyderio Roberto Lewandowskio ir argentiniečių žvaigždės Lionelio Messi priešpriešą .

„Tai ne tenisas. Tos dvi žvaigždės nežaidžia vienas prieš vieną, jos kaip tenise neturi savo padavimo. Robertui, kaip ir Leo, reikia komandos draugų.

Tokiais talentingais ir nerealiais puolėjais galima pasikliauti, bet jie negali laimėti po vieną. Jie negali be komandos draugų pagalbos.

Visas pasaulis jau daug metų mąsto, kaip sustabdyti Lionelį Messi. Nemanau, kad ir mes rasime atsakymą. Buvo rungtynių, kuriose jis pelnė daug įvarčių. L.Messi sako, kad tai paskutinis jo pasaulio čempionatas, todėl manau, kad jis yra labai ambicingas.

Daugelis Argentinos rinktinę vadina čempionato favorite. Nepaisant problemų pirmajame žaidime su Saudo Arabija, žmonės vis dar tiki, kad jiems gali pasisekti.

Kai žaidi su Argentina, turi būti pasirengęs praleisti įvartį. Kai taip nutiks, nereikėtų pradėti panikuoti. Reikia įjungti mąstymą, kad jei jie pelno įvartį, tu irgi turi įmušti“, – kalbėjo prieš akistatą Lenkijos rinktinės treneris.

Lenkijos ir Argentinos rungtynės vyks antradienį 21 val. Įvykius galima sekti su portalu lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.