Anglas M. Rashfordas paaiškino, kodėl po įvarčio jis atsiklaupė ir nukreipė rankas į dangų

Anglijos rinktinė prasimušė į 2022 metų pasaulio futbolo čempionato aštuntfinalį. Pirmadienį antrajame kėlinyje savo potencialą atskleidę anglai nepasigailėjo Velso 3:0 ir per trejas rungtynes surinkę 7 taškus B grupėje užėmė pirmą vietą. Iš viso grupės mačuose anglai pelnė 9 įvarčius.

Anglas M.Rashfordas paaiškino, kodėl po įvarčio jis atsiklaupė ir nukreipė rankas į dangų <br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Anglas M.Rashfordas paaiškino, kodėl po įvarčio jis atsiklaupė ir nukreipė rankas į dangų <br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2022, 10:01 AM

Antrame kėlinyje pirmąjį įvartį 50 minutę fantastišku baudos smūgiu pelnė Marcusas Rashfordas. Jis šiame mače padėjo ir tašką – pasižymėjo 78–ąją minutę.

Po pirmojo savo įvarčio M.Rashfordas po sveikinimų atsiklaupė ant kelių ir pirštais rodė į dangų bei kažką kalbėjo. Futbolininkas paaiškino savo elgesį. Jis tikino, kad įvartį skyrė prieš kelias dienas mirusiam savo draugui.

„Prieš porą dienų praradau vieną iš savo geriausių draugų. Jis gana ilgai kovojo su vėžiu ir pralaimėjo tą kovą, – tikino M.Rashfordas. – Tas įvartis buvo skirtas jam – jis buvo didelis mano sportinės karjeros rėmėjas ir geras draugas.

Jis buvo žmogus, kuris atėjo į mano gyvenimą ir ją padarė prasminga. Turėjau jį pagerbti ir džiaugiuosi, kad įmušiau svarbų įvartį“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.