Cristiano Ronaldo bamba dėl keitimų – jis nepatenkintas Portugalijos treneriu Fernando Santosu

Kiap rašo portugalų dienraštis Correio da Manha, portugalų žvaigždė Cristiano Ronaldo mano, kad jis per anksti yra keičiamas pasaulio futbolo čempionato mačiuose, mat dar galėtų būti naudingas ekipai. C.Ronaldo buvo pakeistas visose trijose pasaulio čempionato rungtynėse – su Gana (3:2) 88-ąją minutę, prieš Urugvajų (2:0) – 82-ąją, prieš Pietų Korėją (1:2) – 65-ąją.

 Cristiano Ronaldo<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-12-04 11:38

Rinktinės treneris F.Santosas nuolat gina C.Ronaldo interesus bet kuriuose ginčuose.

Portugalijos futbolo federacija (FPF) nenori kreipti dėmesio į C.Ronaldo bambėjimus. Šaltinis iš Portugalijos futbolo federcijoje sakė, kad garsusis puolėjas galės savo pretenzijas pareikšti po sėkmingai pasibaigusio čempionato: „Liko trys rungtynės iki patekimo į pasaulio čempionato finalą. Turime susikoncentruoti tik į rungtynes ​​ir nekelti ginčų. Viską bus galima apkalbėti jau po triumfo“.

C.Ronaldo labai emocingai reagavo į keitimą rungtynėse su Pietų Korėja. Transliacijos filmuotoje medžiagoje matyti, kad jis kažką šaukė strategui F.Santosui.

Po rungtynių tiek treneris, tiek puolėjas teigė, kad emocinga žaidėjo reakcija buvo dėl vieno Pietų Korėjos rinktinės žaidėjo elgesio.

„Per keitimą vienas jų žaidėjas liepė man kuo greičiau eiti už aikštės ribų. Liepiau jam užsičiaupti. Jis neturi tam įgaliojimų, jis neprivalo man reikšti savo nuomonės.

Padidinčiau greitį išeinant, jei man tai lieptų padaryti teisėjas. Dėl šio momento net neverta ginčytis. Tai buvo rungtynių įkarštis“, – po akistatos kalbėjo portugalų puolėjas.

Portugalija pateko į čempionato aštuntfinalį ir antradienį kovos su Šveicarija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?