Lenkų vartininkas W. Szczesny po pralaimėjimo prancūzams guodė ne tik komandos draugus: jautri akimirka su sūnumi

Lenkijos futbolo vyrų rinktinė baigė žygį 2022 m. pasaulio futbolo čempionate, kai sekmadienį turnyro aštuntfinalyje 1:3 pralaimėjo Prancūzijos vienuolikei. Po mačo lenkų vartininkui Wojciechui Szczesny teko guosti ne tik savo komandos draugus, bet ir 4-erių sūnų.

Po pralaimėjimo prancūzams lenkų vartininkui teko guosti ne tik komandos draugus: užfiksuota jautri akimirka su sūnumi.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Po pralaimėjimo prancūzams lenkų vartininkui teko guosti ne tik komandos draugus: užfiksuota jautri akimirka su sūnumi.<br> Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2022, 12:38 PM

32-ejų vartininkas po finalinio švilpuko patraukė į stadiono tunelį, kuriame jo laukė sūnus Liamas. Tiesa, berniukas pamatęs tėtį iškart pravirko. Jautrią akimirką užfiksavo ir vaizdo kameros.

Po dvikovos W.Szczesny socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo žinute.

„Čempionatas mums jau baigtas. Nors viduje atrodo, kad galėjome pasiekti daugiau, aš grįžtu namo didžiuodamasis savo komanda. Ačiū visiems palaikiusiems mus šiuo laiku. Tiems, kurie buvo stadione, tiems, kurie buvo prie namuose prie TV ekranų.

Didelis ačiū mano žmonai Marinai ir sūnui Liamui, kuris šiandien suprato, kad pralaimėti galima garbingai ir su pasididžiavimu. Galvas aukštyn, mes pradedame kelią į 2024-ųjų Europos čempionatą“, – mintimis dalijosi W.Szczezsny.

Lenkų barjerą įveikę prancūzai kitame etape susikaus su anglais, kurie 3:0 pranoko Senegalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.