Brazilijos vartų sargas Alissonas žavisi rinktinės pajėgumu: „Komandoje turime daug genijų“

Iš pirmos grupės vietos į pasaulio futbolo čempionato aštuntfinalį žengusi Brazilijos rinktinė jame įrodė savo jėgą. Tite auklėtiniai pirmadienį vykusioje dvikovoje 4:1 (4:0) nesigailėjo Pietų Korėjos ekipos ir žengė tarp aštuonių stipriausių pirmenybių komandų.

A.Beckeris.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
A.Beckeris.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2022, 12:52 PM

Ne tik efektyvų, bet ir efektingą futbolą žaidę brazilai priešininkus nubloškė dar pirmajame kėlinyje – futbolininkai po pirmojo kėlinio išėjo ilsėtis turėdami net keturių įvarčių pranašumą.

Skambiu aštuntfinalio pasirodymu Brazilijos futbolininkai pasiuntė pasauliui žinią, kad yra pasiruošę šeštąjį kartą tapti stipriausia planetos futbolo šalimi.

Pastarąjį kartą pasaulio čempionate Brazilija triumfavo 2002 metais. Tąsyk ją į pergalę vedė garsusis Ronaldo.

Po pirmadienį iškovotos pergalės prieš Pietų Korėjos futbolininkus Brazilijos rinktinės vartininkas Alissonas Beckeris pasidžiaugė savo atstovaujamos rinktinės sudėties gyliu.

„Komandoje turime daug genijų, tai fantastiška kūryba pasižymintys žaidėjai. Jų yra ne tik starto sudėtyje, bet ir ant atsarginių žaidėjų suolo. Turime labai lygiaverčius keitimus.

Kai Vinicius Junioras, Rafinha ar Richarlisonas pradeda rungtynes, o Gabrielis Martinelli ar Antony Matheusas 70-ąją minutę kyla nuo suolo, varžovai turėtų pasakyti: na, o ką mes galime padaryti?“, – akcentavo 30-metis „Liverpool“ ir Brazilijos rinktinės vartininkas.

Jo ir kitų brazilų pasaulio čempionato ketvirtfinalyje laukia Kroatijos futbolininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.