Po tragiško pasaulio čempionato E. Hazardas baigia karjerą Belgijos rinktinėje

31-erių Edenas Hazardas po nepasisekusio pasaulio futbolo čempionato Belgijos rinktinei paskelbė, jog baigia karjerą nacionalinėje komandoje.

 E. Hazardas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 E. Hazardas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2022, 1:47 PM

Pranešama, kad toks sprendimas buvo priimtas po to, kai Belgija iškrito iš turnyro grupių etape. E.Hazardas rungtyniavo visose grupės rungtynėse, tačiau įvarčių nepelnė, o Belgija F grupėje nusileidusi Maroko ir Kroatijos rinktinėms užėmė trečiąją vietą.

E.Hazardo karjera rinktinėje prasidėjo 2008 metais. Nuo to laiko jis sužaidė 126 rungtynes, per kurias pelnė 33 įvarčius ir atliko 36 rezultatyvius perdavimus.

31-erių futbolininko pranešimas žymi Belgijos vadinamosios „auksinės kartos“ pabaigos pradžią, o treneris Roberto Martinezas paskelbė, kad paliks savo postą iš karto po Belgijos pasitraukimo iš grupių etapo.

„Šiandien atverčiamas puslapis... Ačiū už jūsų meilę. Dėkoju už neprilygstamą palaikymą. Dėkoju už visą šią nuo 2008 metų pasidalintą laimę. Nusprendžiau padėti tašką savo tarptautinėje karjeroje. „Įpėdiniai paruošti. Aš jūsų pasiilgsiu...“, – su rinktine atsisveikino buvęs Belgijos rinktinės kapitonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.