C. Ronaldo sureagavo į kalbas apie galimą jo išvykimą iš rinktinės

Cristiano Ronaldo sureagavo į Portugalijos spaudoje pasirodžiusius gandus, jog legendinis futbolininkas sukėlė audras komandoje ir pagrasino ją palikti.

 C. Ronaldo.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 C. Ronaldo.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2022, 7:04 PM, atnaujinta Dec 8, 2022, 7:56 PM

Populiarus Portugalijos naujienų leidinys „Record.pt“ kitą dieną po rungtynių paviešino didžiulio atgarsio šalyje sulaukusią žinią. Portalas atskleidė, kad išgirdęs apie trenerio F.Santoso priimtą sprendimą pasodinti jį ant atsarginių žaidėjų suolo aštuntfinalyje prieš Šveicariją, C.Ronaldo supyko ir pagrasino, kad paliks Portugalijos rinktinę dėl jam nerodomos tinkamos pagarbos.

37-erių portugalas nusprendė netylėti ir sureagavo į gandus, kad grasino pasitraukti iš Portugalijos rinktinės pasaulio čempionate.

„Grupė yra per daug artima, kad ją palaužtų pašalinės jėgos. Tauta per drąsi, kad leistųsi išgąsdinta bet kokio priešo. Komanda tikrąja to žodžio prasme, už svajonę kovos iki galo! Tikėkite su mumis! Stiprybės, Portugalija!“, – savo „Twitter“ platformoje rašė futbolininkas.

Kiek anksčiau pati Portugalijos federacija paneigė šiuos pranešimus.

C.Ronaldo dabar gali tik tikėtis, kad grįš į Portugalijos starto vienuoliktuką ketvirtfinalio rungtynėms su Maroku, bet tikimybė po aštuntfinalio rungtynių tikrai sumažėjo. „Benfica“ puolėjas Goncalo Ramosas pergalėje 6:1 prieš Šveicariją pelnė 3 įvarčius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.