Mantas Kuklys grįžta į gimtuosius Šiaulius

FA „Šiauliai“ ekipos gerbėjai turi kuo pasidžiaugti. Komandos gretas oficialiai papildė dar vienas naujas veidas – į Šiaulius sugrįžta Mantas Kuklys.

Mantas Kuklys.<br>alyga.lt nuotr.
Mantas Kuklys.<br>alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2022, 5:39 PM

Saugo pozicijoje rungtyniaujantis Mantas didžiąją savo profesionalaus futbolininko karjeros dalį rungtyniavo Lietuvoje, o ją pradėjo būtent gimtuosiuose Šiauliuose. Vėliau futbolininko karjera pakrypo į Belgiją, bet ilgai netrukus sugrįžo rungtyniauti atgal į Lietuvą bei papildė Vilniaus „Žalgirį“.

Šioje komandoje šiaulietis rungtyniavo su pertraukomis kai buvo išvykęs rungtyniauti į Čekiją ir Kazachstaną.

Taip pat į saulės miestą sugrįžęs Mantas savo trofėjų kolekcijoje turi iškovojęs ne vieną ir ne du aukščiausios prabos apdovanojimus. Futbolininkas yra net 6 kartus tapęs Lietuvos čempionu, septyniskart LFF taurės laimėtoju bei keturiskart kėlė į viršų LFF Supertaurę.

Mantas be Vilniaus „Žalgirio“ yra gynęs Belgijos „KV Turnhout“, Čekijos „Bohemians“, Kazachstano „Žetysu“ ir „Šiaulių“ garbę.

35-erių saugas savo karjeroje taip pat yra 27 kartus vilkėjęs nacionalinės Lietuvos vyrų rinktinės marškinėlius.

Su M.Kukliu sudaryta 2 metus truksianti sutartis.

„Visų pirma, labai malonu sugrįžti ten, kur ir prasidėjo mano profesionalaus futbolininko kelionė. Esu labai laimingas ir tikiuosi, jog savo pastangomis ir žaidimu pavyks padėti saulės miesto komandai. Kartais taip futbole susiklosto, jog viena diena rungtyniauji vienoje komandoje, o kitą – neberungtyniauji, todėl tenka keisti planus. Tai iš tikrųjų, nutraukus sutartį su Vilniaus „Žalgiriu“ ilgai netrukus gavau pasiūlymą iš Šiaulių miesto komandos, o aš jau seniai sau buvau pasakęs, kad jeigu nerungtyniausiu „Žalgiryje“, vienintelė kita komanda kuriai atstovausiu bus FA „Šiauliai“, todėl neabejodamas ir pasirinkau šią komandą.“,– savo mintis dėstė į Šiaulius sugrįžęs M.Kuklys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?