Lionelio Messi laurai verčia iš pavydo nagus griaužti Cristiano Ronaldo – portugalas jau keičia planus

Visas pasaulis su džiaugsmu sutiko žinią, jog 35-erių Argentinos rinktinės žvaigždė Lionelis Messi galiausiai papildė savo trofėjų kolekciją išskirtiniu deimantu – pasaulio futbolo čempiono titulu. Penkis kartus bandęs jį iškovoti l. Messi galiausiai rankose laikė išsvajotą auksinę taurę. To paties planetos pirmenybėse Katare siekė ir penkiskart geriausiu pasaulio futbolininkų rinktas 37-erių portugalas Cristiano Ronaldo, tačiau jam turnyras baigėsi fiasko – puolėjas su keliais skandalais užbaigė pirmenybes ketvirtfinalyje ir po to prašneko, kad tai jo paskutinysis čempionatas.

 Cristiano Ronaldo<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Cristiano Ronaldo<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2022, 8:26 PM, atnaujinta Dec 20, 2022, 8:40 PM

Tačiau vis dėlto L.Messi laurai neduos ramiai miegoti portugalui – ispanų „Marca“ skelbia, kad Portugalijos puolėjas C.Ronaldo jau neatmeta galimybių žaisti ir kitame pasaulio čempionate, kuris vyks 2026 metais JAV, Kanadoje ir Meksikoje.

Dienraštis tikina, kad Cristiano Ronaldo neketina palikti Portugalijos rinktinės, o jo artima aplinka jau prasitarė, kad po Argentinos ir L.Messi sėkmės C.Ronaldo keičia savo retoriką rinktinės atžvilgiu ir dabar jau neatsisako minčių žaisti 2026 metų pasaulio čempionate.

Pažymima, kad Portugalijos nesėkmė 2022 metų pasaulio čempionate buvo stiprus smūgis Portugalijos futbolo žvaigždei. Artimi žaidėjui šaltiniai aiškino, kad C.Ronaldo yra sugniūždytas ir bando susitaikyti su šiuo rezultatu.

Dar skaudesnis smūgis Cristiano buvo ne Portugalijos pasitraukimas iš turnyro po ketvirtfinalio, nusileidus Marokui 0:1, bet Argentinos triumfas, į kurį ekipą vedė Lionelis Messi.

Garsus žaidėjas visą laiką siekė trofėjais palenkti argentinietį, tačiau gali tenkintis tik Europos čempiono titulu.

37-erių portugalų puolėjas šiuo metu yra laisvasis agentas. Prieš pat čempionato pradžią, lapkritį, jis nutraukė sutartį su anglų „Manchester United“.

Manoma, kad C.Ronaldo persikels į „Al Nasr“ ekipą iš Saudo Arabijos – ten jis pasirodys gruodžio pabaigoje.

Šaltinių teigimu, per Kalėdų atostogas portugalas planuoja atsipalaiduoti, laiką leisti Dubajuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.