E. Martinezas neatstoja nuo K. Mbappe – pergalės parade tyčiojosi iš prancūzo lėlės

Argentinos futbolo rinktinės vartininkas ir didvyris Emiliano Martinezas po triumfo pasaulio čempionate ir toliau neatstoja nuo prancūzo Kyliano Mbappe.

 E.Martinezas<br> twitter nuotr.
 E.Martinezas<br> twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2022, 2:25 PM

Buenos Airėse vykstančiame parade Argentinos futbolininkams važiuojant pro minią sirgalių, E.Martinezas iš vieno jų gavo kūdikio lėlę su K.Mbappe atvaizdu.

Išsinuoginęs 30-metis vartininkas nusprendė pralinksminti susirinkusią publiką ir trumpai prisidėjęs lėlę prie savo genitalijų pavaizdavo, kaip atlieka lytinius santykius su ja, o vėliau prašė tylos, rodydamas, kad K.Mbappe laikas miegoti.

Įdomu ir tai, jog užfiksuotoje nuotraukoje šalia E.Martinezo su prancūzo lėle stovi Lionelis Messi, kuris kartu su K.Mbappe rungtyniauja Paryžiaus „Saint-Germain“ klube.

Tai jau ne pirmas E.Martinezo pasityčiojimas iš Prancūzijos rinktinės lyderio.

Argentiniečiai po pergalės rūbinėje kartu dainavo „Tylos minutė“, o visiems nutilus E.Martinezas sušaukė: „Už Mbappe, kuris yra miręs“. Po šių žodžių futbolininkai pratęsė skandavimą ir savo šventę.

Argentinietis dėmesį į save atkreipė ir apdovanojimų metu. Gavęs „auksinę pirštinę“ E.Martinezas ją taip pat prisidėjo prie savo genitalijų.

Argentinos futbolo rinktinė pasaulio čempionato finale baudinių serijoje 4:2 įveikė Prancūzijos futbolininkus, po to kai pagrindinis rungtynių laikas baigėsi rezultatu 3:3.

K.Mbappe sužaidė įspūdingas rungtynes. Puolėjas pelnė 3 įvarčius ir taip pat sėkmingu smūgiu pradėjo baudinių seriją, tačiau vėliau kelis baudinius atlaikęs E.Martinezas tapo vienu svarbiausių pergalės kalviu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.