Nepavykus pasikviesti „Real“ stratego, Brazilija meta tinklus ant J. Mourinho

Brazilija planuoja į futbolo rinktinės trenerio poziciją pasikviesti Jose Mourinho ir pradėjo derybas su „Roma“ strategu, po to kai Carlo Ancelotti atsisakė vietos Brazilijos rinktinėje.

 J. Mourinho<br> AP/Scanpix nuotr.
 J. Mourinho<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-12-24 20:52

Penkiskart pasaulio čempionatą laimėjusi šalis buvo vieni iš favoritų laimėti šių metų čempionatą Katare, tačiau Tite treniruojami brazilai ketvirtfinalyje po baudinių serijos turėjo pripažinti Kroatijos rinktinės pranašumą.

Buvęs Brazilijos strategas praėjus vos dviem valandoms po šokiruojančio pralaimėjimo pasitraukė iš trenerio pareigų ir baigė savo šešerių metų kelionę.

Pranešama, kad Brazilijos futbolo federacijos prezidentas Ednaldo Rodriguesas išsiuntė atstovą į Europą, siekdamas surasti geriausius trenerius, galinčius imtis darbo.

C.Ancelotti, kurio sutartis su Madrido „Real“ galioja iki 2024 metų, buvo laikomas pagrindiniu pasirinkimu Brazilijai, tačiau strategas nenori palikti Ispanijos milžino anksčiau, nebent būtų atleistas.

Dabar „La Repubblica“ praneša, kad Brazilija pradėjo preliminarias derybas su Jorge Mendesu dėl J.Mourinho persikėlimo.

2017 m., kai J.Mourinho buvo „Manchester United“ treneris, taktikas pripažino, kad būtų įdomu vadovauti Brazilijos rinktinei.

Naujausi pranešimai Italijoje skelbia, kad „Roma“ nenori, jog J.Mourinho paliktų klubą, o strategas turi galiojantį kontraktą iki 2024 m.

Taip pat žiniasklaidoje skelbiama, jog „Roma“ treneris domina ir jo gimtosios šalies – Portugalijos rinktinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio