„Chelsea“ pirmąją metų dieną suklupo prieš autsaiderius: prarado du taškus

Anglijos „Premier“ lygos antrosios rungtynės 2023 metais taip pat baigėsi netikėtai – vienas iš autsaiderių „Nottingham Forest“ sugebėjo namie sužaisti lygiosiomis 1:1 (0:1) su Londono „Chelsea“.

„Nottingham Forest“ atsilaikė prieš „Chelsea“.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
„Nottingham Forest“ atsilaikė prieš „Chelsea“.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2023, 9:03 PM, atnaujinta Jan 1, 2023, 9:25 PM

Rungtynių pradžia svečiams klostėsi sėkmingai ir jau 16 min. jie išsiveržė į priekį, kai dėkingai nuo skersinio atšokusį kamuolį į tinklą stipriu smūgiu įmušė Raheemas Sterlingas.

Vis dėlto po pertraukos padėtis kardinaliai pasikeitė, o įsidrąsinę šeimininkai 63 min. rezultatą išlygino. Kamuolys po kampinio atiteko Serge‘ui Aurier, kuris smūgiu iš keleto metrų nuginklavo Kepą Arrizabalagą.

Tašku savo sąskaitą papildęs „Chelsea“ (25 taškai) šiuo metu „Premier“ lygoje tėra aštuntas, o 14-ąjį tašką iškovojęs „Nottingham“ 20 komandų turnyre pakilo į 18-ąją poziciją.

Kitos šios dienos rungtynės „Premier“ lygoje baigėsi taip pat netikėtu rezultatu – Londono „Tottenham“ namie pralaimėjo Birmingemo „Aston Villa“ komandai 0:2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.