Dar vienas išprotėjęs pasiūlymas C. Ronaldo – už ambasadoriaus titulą 200 mln. eurų

Garsusis portugalų futbolininkas Cristiano Ronaldo gaus 200 milijonų eurų, jei sutiks tapti Saudo Arabijos kandidatūros surengti 2030 metų pasaulio futbolo čempionatą ambasadoriumi.

C.Ronaldo apsivilko „Al Nassr“ klubo marškinėlius ir sieks naujų iššūkių.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
C.Ronaldo apsivilko „Al Nassr“ klubo marškinėlius ir sieks naujų iššūkių.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-10 14:04, atnaujinta 2023-01-10 14:12

Anksčiau buvo pranešta, kad puolėjas per sezoną naujame savo „Al-Nasr“ klube uždirbs apie 200 milijonų eurų, atsižvelgiant į komercines ekipos pajamas.

Kaip skelbia AFP, tai dar ne visi milijonai, kuriuos gaus ir gali gauti Saudo Arabijoje C.Ronaldo.

„C.Ronaldo pagal sutartį gaus dar daugiau nei 200 milijonų eurų. Tie pinigai jam atiteks, jei jis sutiks tapti Saudo Arabijos kandidatūros surengti 2030 m. pasaulio čempionatą ambasadoriumi“, – naujienų agentūrai AFP sakė klubui artimas šaltinis.

Primename, kad Portugalija yra tarp galimų kandidatų pateikti paraišką rengti 2030 m. pasaulio čempionatą. Ji planuoja pateikti bendrą paraišką su Ispanija ir Ukraina.

Lapkričio pabaigoje su anglų „Manchester United“ ekipa atsisveikinęs C.Ronaldo gruodžio pabaigoje buvo pristatytas naujoje komandoje. 37-erių Portugalijos žvaigždė tapo Saudo Arabijos „Al Nassr“ klubo žaidėju.

Teigiama, kad medicininę peržiūrą atlikęs C.Ronaldo sukirto rankomis dėl dvejų metų sutarties.

Naujienų portalas CBS praneša, kad futbolininkas per vienerius metus turėtų uždirbti 75 mln. JAV dolerių, tačiau kiti šaltiniai praneša, kad portugalas per sezoną susižers per 200 mln. eurų sumą.

„Al Nassr“ yra vienas sėkmingiausių Saudo Arabijos ir Azijos klubų. Jis yra iškovojęs devynis lygos titulus ir 1995 m. patekęs į Azijos Čempionų lygos finalą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.