Dani Alvesas penktadienį bus suimtas dėl galimos prievartos – kaltinamas lindęs merginai į apatinius

Brazilijos futbolo rinktinės narys Dani Alvesas bus suimtas penktadienį dėl kaltinimų, susijusių su seksualine prievarta.

D.Alvesas.<br>DPA/Scanpix nuotr.
D.Alvesas.<br>DPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2023, 2:05 PM

Buvęs „Barcelona“ ekipos gynėjas pateks į belangę ir tardytojų rankas įtarus seksualiai priekabiavęs prie jaunos moters naktiniame Barselonos „Sutton“ klube gruodžio 30-ąją, praneša „Antena 3“.

Sausio 20-osios rytą D.Alvesas turi atvykti į Les Corts policijos nuovadą Katalonijos sostinėje apklausai. Vėliau jis policijos automobiliu bus nuvežtas į vieną iš miesto teismų, kur duos parodymus tyrėjui. Kalbama, kad teisme jis bus suimtas mėnesiui. Tiesa, galimas išėjimas iš izoliatoriaus už užstatą.

Pažymima, kad futbolininko žmona jau davė parodymus gindama Dani. Ji pasakojo, kad įvairios merginos nuolat flirtuoja su jos garsiu vyru. Žmonos nuomone, D.Alvesas niekada neleistų sau tokio elgesio, kokiu jis kaltinamas.

Kaip teigia nukentėjusioji, D.Alvesas, kuris atostogavo Barselonoje po to, kai su Brazilijos rinktine iškrito iš pasaulio futbolo čempionato Katare kovų, naktiniame klube priėjo prie jos ir be sutikimo įkišo ranką jai po apatiniais rūbais.

Remiantis nukentėjusios parodymais, kai jai pavyko pasprukti nuo priekabiavusio futbolininko, mergina apie tai pranešė savo draugams ir naktinio klubo apsaugai, kuri ir kreipėsi į Katalonijos policiją.

Dani Alvesas neneigė, kad gruodžio 30 dieną buvo „Sutton“ klube, tačiau griežtai atsisakė patvirtinti priekabiavimo fakta ar nepadorų elgesį: „Niekada nesiveržiau į asmeninę žmonių erdvę. Taip bandoma pakenkti tiek man, tiek ir mano artimiesiems“.

Per savo karjerą Brazilijos rinktinės gynėjas taip pat žaidė „Sevilla“, Turino „Juventus“, „Paris Saint-Germain“ ir San Paulo komandose. 2022 metais futbolininkas pasirašė sutartį su Meksikos „Pumas“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.