„Premier“ lygos sekmadienį vainikavo „Arsenal“ pergalė prieš „Manchester United“

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygos lyderiai – Londono „Arsenal“ futbolininkai namuose 3:2 (1:1) palaužė „Manchester United“.

 Londono „Arsenal“ futbolininkai<br> AP/Scanpix nuotr.
 Londono „Arsenal“ futbolininkai<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2023, 8:35 PM, atnaujinta Jan 22, 2023, 8:36 PM

Pirmasis įvartį pelnė Marcusas Rashfordas. 17-ąją rungtynių minutę puolėjas po perimto kamuolį tolimu, itin tiksliu ir galingu smūgiu užklupo šeimininkų vartininką ir išvedė „raudonuosius velnius“ į priekį.

Jau po 7 minučių „Arsenal“ rezultatą išlygino. Granitas Xhaka atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę, o joje Eddie Nketiah smūgiu su galva kamuolį pasiuntė į vartus.

53-ąją minutę Londono ekipa išsiveržė į priekį. Bukayo Saka būdamas dešinėje aikštės pusėje pastebėjo ne pačioje geriausioje pozicijoje stovintį Davidą de Gea ir galingu smūgiu į tolimąjį vartų kampą pelnė įvartį.

„Manchester United“ rezultatą išlygino 59-ąją minutę. Takehiro Tomiyasu sutrukdė savo vartininkui sėkmingai išmušti kamuolį iš baudos aikštelės, o tuo pasinaudojęs Lisandro Martinezas smūgiuodamas su galva pelnė įvartį.

Likus rungtyniauti 15 minučių „Arsenal“ futbolininkai užgulė svečių vartus ir 90-ąją minutę šturmas galiausiai pasiteisino.

E.Nketiah po Martino Odegaardo perdavimo akrobatiniu smūgiu iš kelių metrų įveikė D.de Gea gynybą ir išplėšė pergalę.

„Arsenal“ po 19 rungtynių savo sąskaitoje turi 50 taškų ir užima 1-ąją poziciją. „Manchester United“ sužaidė rungtynėmis daugiau ir turėdami 39 taškais rikiuojasi 4-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.