Kontrolinių rungtynių ciklą „Kauno Žalgiris“ pradėjo pralaimėjimu

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai pralaimėjimu pradėjo kontrolinių rungtynių ciklą ruošiantis 2023 metų sezonui. Roko Garasto auklėtiniai išvykoje rezultatu 0:2 (0:2) pralaimėjo „Liepaja“ komandai iš Latvijos.

 Kontrolinių rungtynių ciklą „Kauno Žalgiris“ pradėjo pralaimėjimu<br> FK „Liepaja“ klubo nuotr.
 Kontrolinių rungtynių ciklą „Kauno Žalgiris“ pradėjo pralaimėjimu<br> FK „Liepaja“ klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Jan 22, 2023, 10:40 AM

Kauniečiai geriau pradėjo rungtynes ir pirmieji kūrė pavojingus epizodus. Jų smaigalyje dukart iš eilės atsidūrė Antonas Fase, tačiau jo galva ir kaire koja atliktus smūgius atrėmė varžovų vartų sargas.

Įpusėjus pirmai rungtynių pusei žalgiriečiai pradėjo klysti savoje aikštės pusėje, o spaudimu pasinaudoję šeimininkai dukart pasiuntė kamuolį į Deivido Mikelionio ginamus vartus. Tiesa, antrasis įvartis nebuvo įskaitytas – 0:1.

Aštriai priekyje žaidė ne tik A.Fase, bet ir komandos naujokai Artūras Dolžnikovas bei Xabi Auzmendi, varžovų vartams pavojus kilo ir po standartinių situacijų.

Kaip bebūtų, pirmoje rungtynių pusėje varžovai pasinaudojo „Kauno Žalgirio“ gynybos klaida ir pelnė antrą savo įvartį – 0:2.

Antrame kėlinyje nei viena komanda nepasižymėjo šimtaprocentinėmis progomis ir varžovų vartus dažniausiai atakavo tolimais smūgiais. Geriausią šansą pasižymėti antrojo kėlinio metu turėjo Edvinas Kloniūnas, kurio smūgiuotas kamuolys praskriejo visai šalia vartų.

„Kauno Žalgirio“ sudėtyje žaidė: D.Mikelionis, I.Plūkas, A.Bražinskas; S.Sincere’as, M.Dapkus, E.Girdvainis, M.Spano, E.Kloniūnas, J.Noslinas, P.Nainys, K.Šilkaitis, Y.Suwa, N.Akinis, D.Ževžikovas, N.Vosylius, T.Stelmokas, A.Rybelis, G.Sirgėdas, X.Auzmendi, A.Dolžnikovas, A.Fase, O.Kayode ir du peržiūroje dalyvaujantys futbolininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.