„Sūduvos“ sporto kompleksas vadinsis Marijampolės futbolo arena

Marijampolės „Sūduvos“ sporto kompleksas (stadionas, maniežas ir aikštynas) nuo šiol vadinsis Marijampolės futbolo arena.

Marijampolės „Sūduvos“ sporto kompleksas (stadionas, maniežas ir aikštynas) nuo šiol vadinsis Marijampolės futbolo arena.<br> V.Kuralavičiaus nuotr.
Marijampolės „Sūduvos“ sporto kompleksas (stadionas, maniežas ir aikštynas) nuo šiol vadinsis Marijampolės futbolo arena.<br> V.Kuralavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2023, 1:45 PM, atnaujinta Feb 7, 2023, 1:46 PM

Pastaruosius trejus metus kompleksas vadinosi UAB „BK Grupė“ atstovaujamo prekės ženklo „Hikvision“ vardu, tačiau „Sūduvai“ nepavyko susitarti su bendrove dėl tolimesnio bendradarbiavimo.

„Esame dėkingi „BK Grupei“ už tai, kad buvo su „Sūduva“ trejus metus, šios kompanijos indėlis į klubo veiklą buvo svarbus, – sakė „Sūduvos“ prezidentas Vidmantas Murauskas. – Šiuo metu esami atviri pasiūlymams dėl arenos pavadinimo bei ieškome naujo „Sūduvos“ rėmėjo, kurio prekės ženklui atitektų ir vieta ant marškinėlių.“

2023 metų sezoną „Sūduva“ pradės kovo 4 dieną rungtynėmis namie su „Kauno Žalgiriu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?