Visos Pirmos lygos bei moterų A lygos rungtynės – tiesiogiai per FIFA platformą

Lietuvos futbolo federacija, kartu su naujos kartos internetine futbolo transliacijų platforma FIFA+, jungia jėgas tam, kad lietuviškas futbolas nuo šiol būtų pasiekiamas visame pasaulyje.

LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius ir LFF prezidentas Tomas Danilevičius. <br>G.Bitvinsko nuotr.
LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius ir LFF prezidentas Tomas Danilevičius. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 7, 2023, 11:36 AM

Išsikėlusi sau tikslą suteikti sirgaliams daug turinio iš viso pasaulio, FIFA+ suteikia nemokamą galimybę stebėti futbolą bet kuriame pasaulio kampelyje. Nuo šiol šioje platformoje bus galima nemokamai stebėti ir šio sezono Optibet Pirmos lygos bei Spark Energy moterų A lygos rungtynes.

FIFA+ platforma yra lengvai pasiekiama internete, taip pat – kaip mobili aplikacija bei kituose prietaisuose. Ji yra pasiekiama 10 skirtingų kalbų ir padeda populiarinti vyrų, moterų bei vaikų futbolą visuose pasaulio kampeliuose.

„Džiaugiamės galimybėmis, kurias Lietuvos futbolo klubų žaidėjams ir treneriams, rėmėjams ir sirgaliams suteikia susitarimas su FIFA+.

Nuo šiol unikalioje, visame pasaulyje pasiekiamoje platformoje bus transliuojamos visos moterų A lygos ir vyrų Pirmos lygos rungtynės.

Tikime, kad tai suteiks dar daugiau galimybių mūsų futbolo talentams tobulėti ir būti pastebėtiems“, – kalbėjo LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Teigiamai apie bendradarbiavimą atsiliepė ir FIFA skaitmeninės plėtros direktorė Charlotte Burr.

„Pirmą kartą istorijoje mūsų narės asociacijos gali labai sklandžiai įsilieti į tarptautinę fanų bazę ir kasdien auginti savo santykį su ja. Didžiuojamės galėdami bendradarbiauti su Lietuvos futbolo federacija ir džiaugiamės galėdami padėti auginti šį sportą visoje Europoje ir už jos ribų“, – kalbėjo Ch. Burr.

Visos Spark Energy moterų A lygos rungtynės bus pasiekiamos išskirtinai tik nemokamoje FIFA+ platformoje, tuo tarpu Optibet Pirmos lygos rungtynes Lietuvos teritorijoje bus galima stebėti futbolas.tv platformoje, o užsienyje esantiems visos transliacijos bus prieinamos per FIFA+.

Nuo pat įkūrimo FIFA+ platforma didino savo pasiekiamumo ribas ir vis pridėdavo naujų transliacijų iš įvairių pasaulio vietų. Taip pat platforma siūlo didžiulį archyvą su daugybe rungtynių bei kito interaktyvaus turinio, dokumentinių filmų, pokalbių laidų ir kito turinio.

2023-ųjų pabaigoje tikimasi, kad platforma galės transliuoti 40 tūkstančių rungtynių iš viso pasaulio, 100 narių asociacijų 6 žemynuose. Platformoje galima bus stebėti tiek aukščiausių lygų, tiek anksčiau dar nerodytų mačų.

Platforma gali būti pasiekiama adresu fifaplus.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.