Įspūdingą PSG pergalę aptemdė Neymaro patirta trauma: iš stadiono išnešė neštuvais

„Paris Saint Germain“ (PSG) po įspūdingos kovos ir įvarčių lietaus sekmadienį per pridėtą laiką išplėšė pergalę prieš „Lille“ futbolininkus (4:3), tačiau namuose žaidusiam Paryžiaus klubui galvos skausmą sukėlė antrame kėlinyje Brazilijos žvaigždės Neymaro patirta trauma.

Neymaras rungtynėse su „Lille“ patyrė čiurnos traumą ir iš stadiono buvo išneštas neštuvais.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Neymaras rungtynėse su „Lille“ patyrė čiurnos traumą ir iš stadiono buvo išneštas neštuvais.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-20 15:48, atnaujinta 2023-02-20 15:53

PSG ekipa pirmavo 2:0 jau po 17-os minučių, kai įvarčiais pasižymėjo Kylianas Mbappe ir Neymaras. Tačiau iki kėlinio pabaigos Bafode'o Diakite įvartis leido „Lille“ komandai sušvelninti atsilikimą. Antrasis kėlinys prasidėjo Jonathano Davido ir Jonathano Bambos įvarčiais, kurie išvedė svečius į priekį.

87-ąją minutę K.Mbappe pasižymėjo antrą kartą ir rungtynių rezultatą išlygino. Netrukus po to, 5-ąją teisėjo pridėto laiko minutę Argentinos dievaitis Lionelis Messi įmušė įspūdingą baudos smūgį iš 22 m atstumo į apatinį dešinį vartų kampą ir iškovojo komandai pergalę.

Nepaisant namuose iškovotos pergalės, didžiausią rūpestį PSG kelia Brazilijos puolėjo Neymaro likimas po to, kai 31-erių metų futbolininkas, pelnęs įvartį pirmoje rungtynių pusėje, penktą antrosios rungtynių pusės minutę buvo parkirstas varžovo ir nukritęs ant žemės smarkiai susitrenkė dešinę čiurną.

Kai jį neštuvais nešė iš „Parc des Princes“ stadiono, Neymaras buvo rankomis užsidengęs veidą ir buvo matyti, kad jį kankina didžiulis skausmas.

PSG teigė, kad atlikus skenogramą nenustatyta kulkšnies lūžių, tačiau per artimiausias 48 valandas reikės atlikti daugiau tyrimų, kad būtų galima įvertinti raiščių pažeidimą.

Geriausia Prancūzijos komanda tikisi, kad brazilas bus sveikas ir pasiruošęs žaisti kovo 8 d. vyksiančiose antrosiose UEFA Čempionų lygos paskutiniojo šešioliktuko atkrintamosiose rungtynėse su Miuncheno „Bayern“, kuriose PSG šiuo metu atsilieka 0:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.