Maroko futbolo žvaigždė A. Hakimi po apklausos išgirdo kaltinimus byloje dėl išžaginimo Prancūzijoje

Maroko futbolo rinktinės žaidėjui Achrafui Hakimi pateikti preliminarūs kaltinimai dėl išžaginimo, pranešė Prancūzijos prokurorai.

A. Hakimi.<br>Sipa/Scanpix nuotr.
A. Hakimi.<br>Sipa/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2023, 3:25 PM

AFP“ pranešė, kad „Paryžis Saint-Germain“ gynėjas ketvirtadienį, kovo 2 d., buvo apklaustas prokurorų dėl 24 metų moters pareikštų kaltinimų.

Nantero prokuratūra pranešė, kad A.Hakimi buvo stebimas policijos ir jam buvo uždrausta bendrauti su tariama auka, nors jam leidžiama išvykti iš Prancūzijos teritorijos.

Preliminarūs kaltinimai pagal Prancūzijos įstatymus reiškia, jog yra pagrindo įtarti, kad buvo įvykdytas nusikaltimas, tačiau tyrėjams suteikiama daugiau laiko ištirti, prieš nusprendžiant, ar perduoti bylą nagrinėti teisme.

A.Hakimi advokatas Fanny Colinas pareiškė, kad žaidėjas „tvirtai neigia visus jam pateiktus kaltinimus“, o kaltinimai suteiks jam „galimybę apsiginti“.

F.Colinas taip pat teigė, kad žaidėjas yra „bandymo reketuoti auka“.

Tariamos aukos advokatė Rachel Flore Pardo sakė AFP: „Mano klientė palaiko viską, ką pasakė. Ji nusprendė kalbėtis tik su prokurorais ir nenori, kad šis reikalas taptų žiniasklaidos reikalu. Visų pirma, siekdama užtikrinti jos saugumą.“

A.Hakimi padėjo Marokui tapti pirmąja Afrikos komanda, kuri praėjusiais metais pasiekė FIFA pasaulio čempionato pusfinalį.

PSG treneris Christophe'as Galtier atsisakė komentuoti tyrimą, tačiau klubas pareiškė, kad „palaiko žaidėją, kuris griežtai neigia kaltinimus ir pasitiki teisingumo sistema“.

Tikimasi, kad A.Hakimi trečiadienį (kovo 8 d.) žais PSG gretose per UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes išvykoje su Vokietijos čempione Miuncheno „Bayern“.

2021 m. jis prisijungė prie PSG atvykęs iš Milano „Inter“, o prieš tai rungtyniavo Madrido „Real“ ir Dortmundo „Borussia“.

24-erių futbolininkas yra gimęs Madride, tačiau pasirinko atstovauti Marokui.

Jis Maroko rinktinėje sužaidė 61 mačą, pelnė aštuonis įvarčius ir žaidė 2018 ir 2022 metų FIFA pasaulio čempionatuose.

Anksčiau šią savaitę jis buvo paskelbtas FIFA Tarptautinės profesionalių futbolininkų federacijos 2022 m. pasaulio vyrų futbolo 11 turnyre – geriausia vyrų futbolo komanda nuo 2021 m. rugpjūčio 8 d. iki 2022 m. gruodžio 18 d., už kurią balsavo žaidėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.