Kauno mokykloje mokiniai varžėsi kamuolio žongliravimo konkurse

Kovo 6 dieną Kauno Aleksandro Stulginskio mokykloje įvyko kamuolio žongliravimo konkurso „Mano laikas, mano draugai, mano futbolas“ šešioliktasis etapas, kuriame dalyvavo ne tik 5–8 klasių mokiniai, bet ir pradinukai, kurie mielai norėjo išbandyti savo jėgas žongliruojant kamuolį.

Kauno mokykloje mokiniai varžėsi kamuolio žongliravimo konkurse.<br> LFF nuotr.
Kauno mokykloje mokiniai varžėsi kamuolio žongliravimo konkurse.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2023, 10:12 AM

„Futbolas mūsų mokykloje yra žaidimas numeris vienas, mokiniai visada dalyvauja futbolo žaidynėse, projektuose, todėl ir ši kamuolio žongliravimo konkurso idėja tapo puikia proga išbandyti visiems save individualioje rungtyje“, – savo mintimis dalinosi fizinio ugdymo mokytojas Mantas Brazionis.

Kamuolio žongliravimo konkursas keliauja po įvarias ugdymo įstaigas, kur yra vaikų laukiamas su nekantrumu. Todėl nenuostabu, kad ir Kauno Aleksandro Stulginskio mokykloje vaikai priėmė šį iššūkį, nes fizinio ugdymo mokytojas Mantas Brazionis savo motyvacija užburia visus vaikus futbolo galia.

Mokykloje tarp berniukų geriausiai pasirodė Arminas Pavilionis, o tarp mergaičių Bianka Michailovskaja, kurie pateko į finalinį konkurso etapą.

Finalinis etapas įvyks gegužės 4 dieną Veiveriuose, prie legendinio partizano Juozo Lukšos-Daumanto muziejaus. Tai bus puiki galimybė vaikams ne tik varžytis kamuolio žongliravimo konkurse, bet ir susipažinti su šio krašto istorija.

Futbolo draugai: „Automatikos biuras“, Lietuvos masinio futbolo asociacija, Kauno apskrities futbolo federacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.