Palinkėjimą naujam prezidentui turėjęs T. Danilevičius: „Paskutinis pusmetis buvo galvojimas ne apie futbolą“

Lietuvos futbolo federacijoje (LFF) išaušo permainų metas. Penktadienį Kaune vykstančioje neeilinėje LFF konferencijoje pasiketė šios organizacijos vadovas. Nuo 2017-ųjų Lietuvos futbolui vadovaujantis Tomas Danilevičius šią kėdę užleido generalinio sekretoriaus pareigas užėmusiam Edgarui Stankevičiui.

T.Danilevičius (kairėje) ir Edgaras Stankevičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
T.Danilevičius (kairėje) ir Edgaras Stankevičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
T.Danilevičius (kairėje) ir Edgaras Stankevičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
T.Danilevičius (kairėje) ir Edgaras Stankevičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
LFF prezidentas T.Danilevičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
LFF prezidentas T.Danilevičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-03-10 12:15, atnaujinta 2023-03-10 13:47

„Norisi palinkėti tiek prezidentui, tiek ir Vykdomajam komitetui, kad sprendimai būtų priimti tik futbolo labui, manau, kad yra kompetentingi žmonės, kurie ateina į LFF, visiems norisi palinkėti sėkmės – tiek jiems, tiek rinktinėms, tiek ir Lietuvai atstovaujantiems klubams“, – portalui lrytas.lt kalbėjo su LFF atsisveikinantis T.Danilevičius.

44-erių Lietuvos futbolo legenda įvertino savo darbąm užimant organizacijos prezidento pareigas.

„Manau buvo gerų akimirkų visam Lietuvos futbolui – surengėme pasaulio salės futbolo čempionatą, buvo atvažiavę tiek UEFA, tiek ir FIFA prezidentai. Taip pat per pastaruosius metus įvyko didieji pokyčiai, kurie pakeitė organizacinį lygį, naujų įstatų priėmimas, galime pasididžiuoti tokiais standartais.

Buvo padaryta daug darbų, buvo ir sunkesnių akimirkų – koronavirusas, bet reikia žiūrėti į priekį.

Apmaudžiausia turbūt buvo rinktinės rezultatai. Norėjosi didesnės sportinės sėkmės, bet įdėtos pastangos į jaunimo vystymą, į „Anderlecht“ programą, naują techninį direktorių, manau, kad ateityje pasimatys rezultatai, bet tam reikia laiko. Futbole procesas yra labai ilgas“, – samprotavo T.Danilevičius.

Portalo lrytas.lt paklaustas apie paskutiniuosius metus LFF purtančius Seimo narių reikalavimus, klaipėdietis kalbėjo, kad tai turėjo įtakos jo kadencijos pabaigai.

„Paskutinis pusmetis tai buvo galvojimas ne apie futbolą, o galvojimas, kaip išsaugoti LFF, bet rezultatas turbūt visus tenkina – pakeisti įstatai. Tokie įstatai yra numatyti aukščiausi ir geriausi visoje Lietuvoje“, – kalbėjo T.Danilevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.