Neįtikėtinas žingsnis – „Bayern“ atleido trenerį ir pasikvietė T. Tuchelį

Vokietijos futbolo klubinė žvaigždė Miuncheno „Bayern“ ketvirtadienio vakarą ėmėsi netikėto žingsnio – nusprendė imtis permainų ir iš vyriausiojo trenerio posto atleido 35-erių Julianą Nagelsmanną, kurį pakeis Thomas Tuchelis.

Th. Tuchelis.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Th. Tuchelis.<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2023, 11:41 PM

„Bild“ praneša, kad klubas per pusdienį rankomis sukirto su Thomu Tucheliu, kurį sezono pradžioje atleido anglų Londono „Chelsea“.

Ši ekipa T. Tucheliui duris parodė praėjusių metų rugsėjį, kai Londono komanda Čempionų lygos grupės mače nusileido Zagrebo „Dinamo“ 0:1.

„Bayern“ po pertraukos dėl 2022 m. pasaulio čempionato kovų leido pagrindinei varžovei Dortmundo „Borussia“ ekipai panaikinti 9 taškų persvarą, o galiausiai ir aplenkti daugkartinį čempioną. Tai supykdė vadovus.

Thomas Tuchelis jau tapo naujuoju „Bayern“ treneriu, o šiuo metu ruošiami dokumentai. Teigiama, kad strategas pasirašė 2,5 metų kontraktą.

„Bayern“ šiame sezone vis dar žaidžia Čempionų lygoje ir ketvirtfinalyje grumsis su anglų čempionais „Manchester City“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.