„Riteriai“ ir „Banga“ įvarčių nepelnė

Trečiadienio vakarą „Optibet A lygos“ rungtynėse į kovą stojo lentelės gale besirikiuojančios ekipos – Vilniaus „Riteriai“ ir Gargždų „Banga“.

 „Riteriai“ ir „Banga“ įvarčių nepelnė<br> alyga.lt nuotr.
 „Riteriai“ ir „Banga“ įvarčių nepelnė<br> alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

Apr 5, 2023, 9:40 PM

6-ojo turo rungtynėse tarp Vilniaus „Riterių“ ir Gargždų „Bangos“ komandos išsiskyrė taikiai – 0:0.

Pačioje rungtynių pradžioje aktyvesni buvo Vilniaus „Riteriai“ – kelias puikias progas išbėgti į priekį stabdė teisėjo švilpukas ir iškelta vėliavėlė į viršų. Tačiau vėliau iniciatyvą perėmė Gargždų „Bangą“ – išpuolis po standartinės situacijos didesnio pavojaus vilniečiams nesukėlė, o po „Riterių“ klaidos gynyboje sekė netikslus smūgis vartų link.

Pirmojo kėlinio pabaigoje po vilniečių kelto kampinio nuo įvarčio savo komandą gelbėjo Karolis Laukžemis, kamuolį išmušdamas į užribį.

Pablas Villaras norėdamas pokyčių puolime po pertraukėles į aikštę išleido Valdą Paulauską.

57-ąją minutę labai pavojingą situaciją susikuria aikštės šeimininkai, bet Mariano Smatlako smūgi atrėmė Mantas Bertašius.

66-ąją minutę stiprus Roberto Veževičiaus smūgis į vartų plotą rungtynių rezultato nekeitė. Po kelių minučių Davido Afonso auklėtiniai susikūrė dar vieną pavojingą situaciją, tačiau Armantas Vitkauskas demonstravo savo meistriškumą.

Keitimais bandanti sustiprėti vilniečių komanda puolime nieko pavojingo nesukūrė. Rungtynių pabaigoje gargždiškiai atliko laisvą smūgį link šeimininkų vartų, visgi išsiveržti į priekį nepavyko.

Po 6-ojo turo Vilniaus „Riteriai“ su 3 taškais rikiuojasi pačiame lentelės dugne, o Gargždų „Banga“ su 4 taškais yra 9-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.