„Sūduva“ nutraukė gerą dainaviečių atkarpą

Paskutinėse trečiadienio vakaro rungtynėse į kovą stojo Marijampolės „Sūduva“ ir Alytaus „Dainava“. 6-ąjį „Optibet A lygos“ turą vainikavo marijampoliečių pergalė namų tvirtovėje rezultatu 2:0.

 „Sūduva“ nutraukė gerą dainaviečių atkarpą<br> V. Kuralavičiaus nuotr.
 „Sūduva“ nutraukė gerą dainaviečių atkarpą<br> V. Kuralavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

Apr 5, 2023, 10:24 PM, atnaujinta Apr 6, 2023, 12:34 PM

Pirmasis pavojingas išpuolis buvo sukurtas namuose žaidžiančios komandos – Levanas Matcharashvilis smūgiavo iš toli, tačiau „Dainavos“ vartų sargas žaidė nepriekaištingai.

9-ąją rungtynių minutę klydo marijampoliečiai ir buvo atliktas smūgis į jų vartų plotą, visgi „Sūduvos“ gynybos klaidą pataisė vartų saugas.

Idealią progą turėjo „Dainavos“ komanda – po pakelto kamuolio į baudos aikštelę smūgiavo Peteris Ademo, marijampoliečių laimei, smūgis netikslus.

20-ąją minutę po vartininko atmušto smūgio puikia poziciją baudos aikštelėje užsiėmęs Aivars Emsis išveė Marijampolės „Sūduvą“ į priekį.

Alytiškiai norėdami išlyginti rezultatą atliko smūgį į vartų plotą, o ten šeimininkų pranašumą išlaikė vartų sargas.

Antrajame kėlinyje Artiomas Radchenko bandė pastūmėti komandą į priekį dalindamas aštrius perdavimus į baudos aikštelė, visgi niekam pelnyti įvarčio nepavyko.

66-ąją minutę Pamilerinas Olugbogis atliko stiprų smūgį į vartų plota, kur vartus apgynęs Giedrius Zenkevičius leido atsikvėpti Marijampolės fanams.

72-ąją minutę po pakelto kampinio Oyinlola Kayode mušė įvartį ir įtvirtino namų aikštės pranašumą.

Pagrindinio rungtynių laiko pabaigoje Dovydo Lastausko auklėtiniai turėjo puikią galimybę rezultatą paversti triuškinančiu, tačiau nesėkmingai.

Marijampolės „Sūduva“ savo kraitį papildo trimis taškais ir rikiuojasi septintoje vietoje, o Alytaus „Dainava“ ir toliau lieka su aštuoniais taškais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.