Saudo Arabijos klubas L. Messi pasiūlė dvigubai daugiau pinigų, nei gauna C. Ronaldo

Saudo Arabijos klubai ir toliau į savo gretas medžioja garsiausias pasaulio futbolo žvaigždes. Sausio mėnesį į „Al-Nassr“ klubą už 200 mln. eurų sumą persikėlė portugalas Cristiano Ronaldo, o dabar kita šios šalies ekipa – „Al-Hilal“ – nutarė prisivilioti argentinietį Lionelį Messi.

L.Messi.<br>AP/Scanpix nuotr.
L.Messi.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2023, 11:21 AM

Žurnalistas Fabrizio Romano skelbia, kad Saudo Arabijos klubas „Paris Saint Germain“ ekipoje žaidžiančiam argentiniečiui perša įspūdingą kontraktą – 400 mln. eurų per metus.

Tai dvigubai daugiau, nei gauna savo klube C.Ronaldo. Tiesa, jis dar laikomas Saudo Arabijos ambasadoriumi kovoje dėl teisę gauti surengti 2030 metų planetos čempionatą. Už tai portugalui dar numatyta 100 mln. eurų.

Apie „Al-Hilal“ susidomėjimą L.Messi buvo pranešta 2023 m. sausį.

Puolėjui klubas buvo pasirengęs pasiūlyti sutartį su mažiausiai 300 milijonų dolerių per metus suma. Teigiama, jog kad didžiąją šios sumos dalį žaidėjui mokėtų valstybė.

Šiuo metu L.Messi žaidžia PSG, prie kurios prisijungė 2021 metų rugpjūtį.

Prieš tai jis visą savo karjerą žaidė katalonų „Barcelona“ komandoje, su kuria dešimt kartų laimėjo Ispanijos čempionatą ir keturis kartus triumfavo Čempionų lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.