Wayne'as Rooney planuoja debiutą bokse – jau žinomas ir varžovas

Vieno garsiausių anglų futbolininkų Wayne'o Rooney karjera neabejotinai buvo itin ryškiausių. Tačiau dabar Anglijos futbolo legenda sieks išbandyti savo laimę būdamas boksininku. Prieš dveju metus karjerą baigęs 38-erių puolėjas jau susisiekė su bokso vadybininkais ir turi potencialų varžovą ringe.

 Wayne'as Rooney nori save išbandyti bokse.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Wayne'as Rooney nori save išbandyti bokse.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Wayne'as Rooney nori save išbandyti bokse.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Wayne'as Rooney nori save išbandyti bokse.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 6, 2023, 10:14 AM

Reikia prisiminti, kad W.Rooney yra žinomas kaip gana sunkus ir problematiškas žaidėjas – pirmaisiais savo karjeros metais „Everton“ ekipoje jis buvo nesuvaldomas, o perėjus į „Manchester United“ ekipą sero Alexo Fergusono pastangomis jo energija šiaip ne taip buvo nukreipta tinkama linkme.

Tad natūralu, kad Mančesteryje 13 metų žaidęs ir per 393 mačus 183 įvarčius įmušęs puolėjas vis dar siekia išlieti savo energiją.

Dabar jau kalbama, kad galimu buvusio garsaus futbolininko priešininku turėtų tapti populiarusis „YouTuber“ vlogeris, kultūrizmo gerbėjas, persimetęs į boksą, Jake'as Paulas.

Akistata su futbolo garsenybe jam bus nauja galimybė iškovoti pirmąją pergalę ringe po visų septynių pralaimėjimų.

Wayne'as Rooney yra bokso gerbėjas, todėl nori išbandyti savo laimę ringe. Štai kodėl jis susisiekė su agentu Hearnu, kad tas jam surastų priešininką debiutinėje akistatoje bokso ringe.

Jau svajojama, kad kova vyks legendiniame „Old Trafford“ stadione, kuriame žaidė geriausius savo metus Wayne'as Rooney, kai jis buvo „Manchester United“ ekipos nariu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.