Žiniasklaida: C. Ronaldo prašymu atleidžiamas su žaidėjais susiriejęs „Al Nassr“ treneris R. Garcia Davė paskutinį šansą

Po konfrontacijos su žaidėjais Cristiano Ronaldo atstovaujama Rijado „Al-Nassr“ ruošiasi atleisti trenerį Rudi Garcią, praneša „The Sun“.

C. Ronaldo ir R. Garcia.<br>AFP/Scanpix nuotr., lrytas.lt koliažas.
C. Ronaldo ir R. Garcia.<br>AFP/Scanpix nuotr., lrytas.lt koliažas.
Rudi Garcia.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Rudi Garcia.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-04-12 17:13

Sostinės komanda Saudo Arabijos profesionalioje lygoje trimis taškais atsilieka nuo pirmoje vietoje esančios Džidos „Al-Ittihad“ komandos.

Pasak Ispanijos laikraščio „Marca“, prancūzų treneris rūbinėje įsivėlė į rietenas su žaidėjais.

Kadangi lūkesčiai aikštėje nepasiteisino, klubo vadovai, kaip pranešama, nusprendė jį atleisti likus septynioms sezono rungtynėms.

Kitame pranešime teigiama, kad prieš tai įvyko slaptas C.Ronaldo ir klubo vadovų susitikimas, kuriame C.Ronaldo išreiškė nepasitenkinimą R.Garcia požiūriu. Teigiama, kad R. Garcia buvo atleidžiamas C.Ronaldo prašymu.

59 metų R.Garcia, buvęs „Roma“ ir „Lyon“ treneris, vadovauja „Al Nassr“ nuo 2022 m. birželio mėnesio, tačiau, nepaisant to, kad per pastarąsias aštuonerias Saudo Arabijos profesionalų lygos rungtynes „Al Nassr“ klubas iškovojo septynias pergales, jam nepavyko iškovoti aukščiausios vietos divizione, todėl jis kovoja dėl savo ateities Rijado klube.

Pranešimai apie nelengvus santykius tarp R.Garcia ir C.Ronaldo, kuris gruodžio mėnesį prisijungė prie „Al Nassr“ po to, kai abipusiu sutarimu nutraukė sutartį su „Manchester United“, taip pat darė spaudimą prancūzui.

Davė paskutinį šansą

Nuo lygos lyderių „Al Ittihad“ trimis taškais atsiliekantis „Al Nassr“ per kitas rungtynes antradienį susitiks su tradiciniais varžovais ir dabartiniais Azijos čempionais „Al Hilal“.

Šaltinis sakė ESPN, kad R.Garcia, norėdamas išvengti atleidimo, turi pasiekti pergalę prieš „Al Hilal“, kuri bando sudaryti sutartį su Lioneliu Messi.

R.Garcia jau išbuvo savo poste „Al Nassr“ ilgiau nei dauguma trenerių Saudo Arabijos profesionalų lygoje, kurioje vadovų atleidimų skaičius yra vienas didžiausių pasaulyje, o vyriausieji treneriai vidutiniškai dirba tik kiek daugiau nei keturis mėnesius.

C.Ronaldo prie Artimųjų Rytų ekipos prisijungė gruodį, sudarydamas rekordinę 200 mln. eurų per metus sutartį. Tai įvyko po to, kai „Manchester United“ jį atleido dėl nesutarimų su klubo vadovybe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.