FA „Šiauliai“ toliau nenugalimi namuose

Puikiai namų aikštėje rungtyniaujantys šiauliečiai savo kraitį papildė dar trimis taškais.

M.Kuklys.<br>Šiaulių klubo nuotr.
M.Kuklys.<br>Šiaulių klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-15 17:52

„Optibet A lygos“ 8-ajame ture FA „Šiauliai“ įveikė Telšių „Džiugą“ rezultatu 2:0.

Pirmas rungtynių įvartis krito į svečių vartus 27-ąją minutę – Telšių vartų saugas atsitrenkęs į komandos draugą pametė kamuolį ir šia klaida, atlikęs tikslų smūgį į vartus, pasinaudojo Gabrielius Micevičius.

Pirmajam kėliniui artėjant link pabaigos, gerą progą padidinti šiauliečių pranašumą turėjo Eligijus Jankauskas, tačiau smūgis atliktas kaire koja skriejo į užribį.

57-ąją minutę pavojų prie saulės miesto atstovų vartų smūgiuodamas kamuolį sukėlė portugalas Aires Sousa, tačiau vartų sargas Lukas Paukštė žaidė nepriekaištingai.

65-ąją minutę Mantas Kuklys nusprendė atlikti laisvą smūgi beveik iš vidurio aikštės vartų link, svečių laimei, vartų sargas kamuolį išmuša į užribį.

Po šeimininkų spaudimo varžovų baudos aikštelėje, Daniel Romanovskis muša ketvirtą savo sezono įvartį ir tvirtina Šiaulių pranašumą šiose rungtynėse.

Po 8 turo FA „Šiauliai“ su 17 taškų yra antroje lentelės pozicijoje, o Telšių „Džiugas“ su 4 taškais rikiuojasi paskutinėje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.