„Hegelmann“ gretose – naujokas iš Nigerijos

Kauno rajono FC „Hegelmann“ sudarė sutartį su naujoku iš Nigerijos – Oduenyi Ugochukwu, žaidžiančiu puolimo grandyje.

Kauno rajono FC „Hegelmann“ sudarė sutartį su naujoku iš Nigerijos – Oduenyi Ugochukwu 
Kauno rajono FC „Hegelmann“ sudarė sutartį su naujoku iš Nigerijos – Oduenyi Ugochukwu 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2023, 11:24 PM

27 metų galingai sudėtas puolėjas į Kauno rajono klubą atvyksta po karjeros stotelių Serbijos, Kazachstano ir Ukrainos aukščiausių lygų klubuose.

„Džiaugiuosi būdamas čia, jaučiuosi gerai ir pozityviai, noriu ir tikiuosi su komanda laimėti kiekvienas rungtynes. Stengsiuosi padėti komandai, kiek galėsiu“, – kalbėjo mėlynai baltų naujokas.

Futbolininkas kurį laiką jau treniravosi su komanda, bet dėl dokumentų problemų negalėjo debiutuoti nei Kauno derbyje, nei mače prieš Vilniaus „Žalgirį“.

„Aš turiu keletą draugų, kurie rungtyniauja Lietuvos lygoje. Taip pat aš kartais stebiu Jūsų čempionatą. Taigi aš šiek tiek žinau apie jį. Bet dabar aš čia ir sužinosiu vis daugiau ir daugiau. Nekantrauju debiutuoti“, – sakė Oduenyi Ugochukwu arba tiesiog Ugo.

Nigerietis karjerą pradėjo „E & A“ akademijoje, kurioje treniravosi ir Thompsonas Gavi. Pirmąjį profesionalų kontraktą puolėjas pasirašė su Austrijos aukščiausios lygos klubu „LASK“, bet jame taip ir nedebiutavo nes buvo skolinamas kitoms komandoms. 2019 metų sezone O. Ugochukwu kartu su „SV Ried‘ klubo laimėjo Austrijos antrąją lygą.

Dalį 2021 metų sezono futbolininkas žaidė Minajaus FK „Minaj“ komandoje Ukrainos aukščiausiame divizione ir per 7 rungtynes pelnė 1 įvartį. Sezoną jis užbaigė Kazachstano „Zhetysu“ klube, kur per 9 rungtynes įvarčių nepelnė.

Prieš atvykdamas į Lietuvą puolėjas priklausė Ivanicos „Javor“ klubui iš Serbijos. Pernai metais kartu su šiuo klubu iškopė į aukščiausią šalies divizoną ir spėjo jame debiutuoti, bet įvarčių nepelnė.

„Aš žinau savo stipriąsias žaidimo puses, treneris jau spėjo taip pat su jomis susipažinti, todėl tikiu, kad jis jas sugebės išnaudoti maksimaliai. Aš pasiruošęs“, – pasakojo mėlynai baltų naujokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.