„Real“ strategas prieš Čempionų lygos mūšį baiminasi ne tik dėl E. Haalando

Antradienį Madride startuos UEFA Čempionų lygos pusfinalių kovos. Pirmoje dvikovoje ietis surems vietos „Real“ ir „Manchester City“ ekipos. Prieš „Santiago Bernabeu“ stadione vyksiančią akistatą karališkojo klubo strategas Carlo Ancelotti prakalbo apie priešininkų komandos pajėgumą.

C.Ancelotti.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
C.Ancelotti.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2023, 5:33 PM

„Tai labai solidi ekipa, kuri gali ne tik sėkmingai pulti, bet ir gintis. Ji turi aiškų supratimą, kokį futbolą ji nori žaisti. Pernai „Manchester City“ buvo labai galinga komanda, o dabar prie jos prisidėjo Erlingas Haalandas, su kuriuo ši komanda yra dar pavojingesnė“, – samprotavo „Real“ strategas.

Jis nenorėjo išskirti šiemet Mančesterio komandoje žibančio E.Haalando.

„Jis labai pavojingas žaidėjas, kuris suteikia nuolatinę grėsmę. Bet tai yra rungtynės ne apie tai, kaip sustabdyti E.Haalandą, o tai, kaip sustabdyti jų komandą, kuri kartais atrodo nesustabdoma“, – pridūrė C.Ancelotti.

Pernai vykusiame Čempionų lygos pusfinalyje „Real“ ir „Manchester City“ komandos išsiskyrė Madrido klubui laimėjus pusfinalį bendru dviejų rungtynių rezultatu 6:5.

Atsakomoji pusfinalio dvikova bus žaidžiama po savaitės Mančesteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.