C. Ancelotti pyktelėjo ant teisėjų – paaiškino, kodėl „Manchester City“ įvartis turėjo būti neįskaitytas

Čempionų lygos pusfinalis tarp Madrido „Real“ ir „Manchester City“ ekipų pasiekė pusiaukelę, o joje nė viena iš komandų neįgijo pranašumo. Antradienį vykusiose pirmose pusfinalio rungtynėse Madrido klubas namuose 1:1 (1:0) sužaidė lygiosiomis su svečiais iš Anglijos.

C.Ancelotti.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
C.Ancelotti.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-10 09:13

Po dvikovos „Real“ klubo strategas Carlo Ancelotti liko patenkintas auklėtinių demonstruojamu žaidimu, tačiau liko nusivylęs teisėjų sprendimu įskaityti išlyginamąjį Kevino DeBruyne'o įmuštą įvartį.

Futbolo specialisto manymu žaidimas kiek anksčiau turėjo būti sustabdytas dėl pažeistos užribio taisyklės. Dėl priekaištų teisėjams „Real“ treneris buvo nubaustas geltona kortele.

„Jausmai neblogi. Kovojome, žaidėme gerai, bet rezultatas netapo tinkamu atlygiu mums už mūsų žaidimą. Vis dėlto šioje akistatoje viskas dar priešakyje.

Pirmąjį rungtynių pusvalandį „Manchester City“ kontroliavo kamuolį, bet mes dėl to nepergyvenome. Buvome tinkamai išsidėstę gynyboje ir laukėme savo momento atakuoti.

Manau, kad turėjome laimėti šias rungtynes, nes buvo užribis (prieš „Manchester City“ įvartį). Teisėjas man parodė geltoną kortelę, o aš jam pasakiau, kad šią kortelę jis turėjo parodyti futbolininkas.

Tiek „Manchester City“, tiek ir mes parodėme gerą žaidimą. Dabar keliausime į Mančesterį, ten mūsų sirgalių nebus tribūnose, bet jie bus mūsų širdyse“, – po dvikovos kalbėjo C.Ancelotti.

Atsakomasis mačas Anglijoje vyks po savaitės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.