Oficialu: „Chelsea“ treniruos buvęs „Tottenham“ strategas

Londono „Chelsea“ patvirtino, jog naujuoju komandos vyriausiuoju treneriu tapo 51-erių argentinietis Mauricio Pochettino.

 M.Pochettino<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 M.Pochettino<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-29 15:35

„Chelsea“ ieškojo naujo vyriausiojo trenerio po to, kai balandį atleido Grahamą Potterį. Anglas šiame poste išbuvo vos septynis mėnesius po to, kai praėjusį rugsėjį pakeitė Thomasą Tuchelį.

Pranešama, kad „Chelsea“ surengė derybas su daugeliu kandidatų, įskaitant Luisą Enrique ir Julianą Nagelsmanną, tačiau po išsamaus atrankos proceso trenerio postas buvo patikėtas M.Pochettino.

Argentinietis pasirašė dvejų metų sutartį su „Mėlynaisiais“. Nuo 2014 iki 2019 metų strategas treniravo kitą Londono komandą – „Tottenham“.

M.Pochettino taip pat buvo siejamas su sugrįžimu į buvusį klubą, kadangi praėjusią vasarą jis buvo atleistas iš Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipos.

Šis sezonas „Chelsea“ klubui buvo tragiškas. Londono ekipa „Premier“ lygoje iškovojo vos 44 taškus ir likusi 12-oje vietoje nepateko į jokias Europines varžybas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.