C. Ronaldo atsakė į gandus dėl grįžimo į Madrido „Real“

Cristiano Ronaldo pareiškė, kad liks Rijado „Al-Nassr“ klube, nepaisant kalbų apie sensacingą grįžimą į Madrido „Real“.

C. Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C. Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 2, 2023, 11:42 AM

38 metų puolėjas atmetė gandus, kad nori grįžti į Europą, nes tikisi, kad Saudo Arabijos profesionalų lygoje prie jo prisijungs tokios legendos kaip Karimas Benzema ir Lionelis Messi, praneša „The Sun“.

Portugalijos superžvaigždė taip pat atskleidė savo svajonę, kad Saudo Arabijos aukščiausioji lyga taptų „penktąja“ geriausia lyga pasaulyje.

C.Ronaldo asnkčiau buvo žinomas, kaip Madrido „Real“ klubo ambasadorius, reprezentuojantis Ispanijos futbolo prestižą, tačiau dabar jis sako, kad nori padėti Saudo Arabijos futbolui tapti svarbia jėga.

„Al-Ittihad“ įveikė C.Ronaldo atstovaujamą „Al-Nassr“ kovoje dėl Saudo Arabijos profesionalų lygos titulo ir, kaip pranešama, yra arti didžiulės dvejų metų sutarties su 35 metų Madrido „Real“ puolėju Karimu Benzema.

Jei tai įvyktų, C.Ronaldo galimai nebebūtų geriausiai apmokama lygos žvaigždė.

Tačiau portugalas sakė: „Jei jie atvyks, dideli žaidėjai ir dideli vardai, jauni žaidėjai, seni žaidėjai, jie yra labai laukiami, nes jei taip atsitiks, lyga pagerės.“

„Kalbant apie lygą, manau, kad lyga yra labai gera, bet manau, kad turime daug, daug galimybių dar augti“, – pridūrė C.Ronaldo. – Manau, kad lyga yra gera ir konkurencinga. Turime labai gerų komandų, turime labai gerų arabų žaidėjų.“

Tačiau C.Ronaldo pažymėjo, kad lyga turi tam tikrų techninių spragų, kurias reikia tobulinti.

„Infrastruktūrą, manau, jiems reikia dar šiek tiek pagerinti. Net teisėjai, VAR sistema – manau, kad jie turėtų būti šiek tiek greitesni. Manau, kad kitus smulkius dalykus jiems reikia tobulinti, bet aš čia esu laimingas. Noriu ir toliau čia gyventi.

„Tęsiu (karjerą) čia ir toliau ir, mano nuomone, jei jie ir toliau dirbs tą darbą, kurį nori dirbti ateinančius penkerius metus, manau, Saudo Arabijos lyga gali būti penktoji [aukščiausia lyga] pasaulyje“, – vylėsi C.Ronaldo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.