Atremtas baudinys nulėmė „Panevėžio“ pergalę

Priešpaskutinės 16-ojo turo rungtynės įvyko Panevėžyje, kur susitiko 2 rezultatyviausios „Optibet A lygos ekipos. Rungtynių herojumi tapo „Panevėžio“ vartų sargas, kuris atrėmė Kauno rajono „Hegelmann“ atstovo baudinį bei nulėmė savo klubo pergalę – rungtynės baigėsi rezultatu 1:0 (1:0).

 Atremtas baudinys nulėmė „Panevėžio“ pergalę<br> alyga.lt nuotr.
 Atremtas baudinys nulėmė „Panevėžio“ pergalę<br> alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

2023-06-03 22:50

Tomas Švedkauskas savo komandą gelbėti priverstas buvo jau 4-ąją minutę – po puikaus Jeffrey Sarpongo perdavimo prieš vartus atsidūrusio Matijaus Remeikio smūgį galva atrėmė vartininkas.

Įpusėjus pirmajam kėliniui Filipas Dangubičius smūgiavo iš toli, tačiau Vytautas Černiauskas kamuolį fiksavo savo rankose.

28-ąją minutę Pijus Širvys kamuolį pasiuntė į baudos aikštelę įkertančiam Ariagneriui Smithui, visgi, puolėjo smūgis galva įvarčiu nevirto.

Vienintelis dvikovos įvartis krito 32-ąją minutę, kai po puikaus Marko Benetos skerso perdavimo į baudos aikštelę įvartį galva pelnė Seydina Keita.

Antrasis kėlinys prasidėjo A. Smitho stipriu šūviu iš oro, bet šį kartą „Hegelmann“ ekipą išgelbėjo T. Švedkauskas. Neužilgo, po J. Sarpongo perdavimo, galva smūgį atliko ir Jovanas Čadenovičius, bet vartų sargas ir vėl žaidė užtikrintai.

59-ąją minutę Lazaras Sajčičius techniškai susistabdė kamuolį ir atliko smūgį iš oro, visgi, šūvis sudrebino vartų konstrukciją.

70-ąją minutę „Panevėžio“ gynėjas Linas Klimavičius savo baudos aikštelėje sužaidė ranka, o prie 11 metrų atžymos stojęs Samuelis Odeoyibo savojo šanso neišnaudojo, kadangi baudinį atrėmė Vytautas Černiauskas.

Hugo Figueredo varžovų vartams iš gana arti grasino 82-ąją minutę, tačiau kampas buvo aštrus, o kamuolys skriejo į išorinę vartų tinklo pusę.

Rungtynių pabaigoje „Hegelmann“ ekipa turėjo kelis šansus rezultatą išlyginti, bet jais nepasinaudojo. Po šios pergalės 16-ame „Optibet A lygos“ ture „Panevėžys“ su 37 taškais yra lyderio vaidmenyje, tuo tarpu Kauno rajono „Hegelmann“ komanda savo kraityje turi 21 tašką bei rikiuojasi penkta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.