PSG trenerių karuselė tęsiasi: C. Galtieris neteks darbo

Nepaisant dar du metus galiojančios sutarties su Paryžiaus „Saint-Germain“ klubu, treneris Christophe‘as Galtieris daugiau nebetreniruos Paryžiaus ekipos.

C. Galtieris<br> SIPA/Scanpix nuotr.
C. Galtieris<br> SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2023, 12:01 PM

Šeštadienį PSG sužais paskutines rungtynes Prancūzijos futbolo čempionate prieš „Clermont“ ekipą, o po mačo klubas atsisveikins su strategu, praneša „L‘Equipe“.

Praėjusią savaitę 11-ąjį „Ligue 1“ čempiono titulą iškovojęs 56 metų treneris tvirtino, kad nusipelnė antro šanso, nes jautė, kad tai buvo ypatingas sezonas klubui, kadangi jiems teko kovoti sunkiomis aplinkybėmis ir galiausiai vis tiek iškovojo lygos titulą.

C.Galtierio treniruojamas PSG aštuntfinalio etape iškrito iš Prancūzijos taurės ir Čempionų lygos, tačiau sugebėjo iškovoti lygos titulą.

Su PSG taip pat atsisveikins dvi futbolo legendos – Sergio Ramosas ir Lionelis Messi. Kalbama, jog komandos keliai išsiskirs ir su Neymaru.

Prancūzai sudarė galimų naujų trenerių sąrašą, kuriame yra tokie vardai kaip Jose Mourinho ir Luisas Enrique. Kaip pranešama, būtent pastarasis ir yra pagrindinis kandidatas pakeisti C.Galtierį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.