L. Messi efektas: bilietai į „Inter Miami“ rungtynes pabrango net 20 kartų Paaiškėjo, kokiu numeriu bus pažymėti argentiniečio marškinėliai

Nors oficialiai parašai dar nėra sudėti, tačiau jau ir pats Lionelis Messi nebeslepia savo naujosios karjeros stotelės. Daugelis tikėjosi, kad Argentinos futbolo legenda sugrįš į „Barcelona“ klubą, tačiau 35-erių „blusa“ nusprendė šokti į Jungtines Amerikos Valstijas.

L.Messi.<br>AFP/Scanpix nuotr.
L.Messi.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 11:54 AM, atnaujinta Jun 8, 2023, 11:57 AM

L.Messi pasirašys dviejų su puse metų trukmės sutartį su „Inter Miami“ klubu, o futbolininko debiutas numatytas dar liepos mėnesį.

Naujai iškeptas pasaulio čempionas per metus turėtų uždirbti per 50 mln. eurų, o žvaigždės atvykimo kainą pajus ir patys „Inter Miami“ sirgaliai.

Užsienio žiniasklaidoje pranešama, kad bilietų kainos pabrango net 20 kartų – iki tol pigiausi bilietai į „Inter Miami“ rungtynes kainavo 29 JAV dolerius, o L.Messi debiutinių rungtynių dieną jie turėtų kainuoti mažiausiai 467 JAV dolerius.

Argentiniečio debiutas MLS lygoje yra numatytas liepos 21-ąją.

Taip pat pranešama, kad L.Messi „Inter Miami“ klube vilkės 10 numeriu pažymėtus marškinėlius.

Juos jis klubiniame futbole vėl apsivilks po dviejų metų pertraukos, nes Paryžiaus „Saint-Germain“ ekipoje L.Messi teko vilkėti 30 numerių pažymėtais marškinėliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.