Lionelis Messi įmušė greičiausią savo karjeros įvartį

Argentinos futbolo žvaigždė Lionelis Messi įmušė greičiausią įvartį savo karjeroje – draugiškose rungtynėse Australijoje su šios šalies nacionaline ekipa jis pasižymėjo jau per antrąją minutę.

Argentinos rinktinė ir Lionelis Messi.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Argentinos rinktinė ir Lionelis Messi.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-15 16:56

Argentinos rinktinės puolėjas įvartį australams įmušė praėjus 1 min. ir 19 sekundžių nuo teisėjo švilpuko, kuris skelbė mačo pradžią.

Tai greičiausias 35 metų pasaulinės futbolo žvaigždės įvartis karjeroje. Anksčiau greičiausias jo sėkmingas pasirodymas buvo įvartis į Londono „Chelsea“ ekipos vartus – jis pasižymėjo 2018 metais ir jam prireikė 2 minučių ir 7 sekundžių.

Tad pirmą kartą karjeroje L.Messi įvartį įmuša jau antroje mačo minutėje. Dabar jo sąskaitoje įvarčių nėra tik pirmąją mačo minutę.

L.Messi agentai neseniai paskelbė apie argentiniečio persikėlimą iš Prancūzijos čempiono „Paris Saint Germain“ klubo į JAV ekipą Majamio „Inter“, kurios bendrasavininku yra buvęs futbolininkas anglas Davidas Beckhamas.

2022-2023 metų Prancūzijos futbolo lygos sezone L.Messi sužaidė 32 rungtynes, pelnė 16 įvarčių ir atliko 16 rezultatyvių perdavimų.

Draugiškose rungtynėse pasaulio čempionai agrentiniečiai 2:0 įveikė Australiją. Antrąjį įvartį 68 min. pelnė G.Pezzella.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.