„Riterius“ paliko sporto direktorius T. Simaitis

Beveik trejus metus sostinės „Riterių“ sporto direktoriumi buvęs Tadas Simaitis nusprendė pasitraukti iš užimamų pareigų. Anot dabar jau buvusio Riterio, pagrindinė priežastis – prasti pagrindinės komandos rezultatai.

T.Simaitis.<br>„Riterių“ nuotr.
T.Simaitis.<br>„Riterių“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2023, 6:21 PM

„Per šiuos dvejus su puse metų, man vadovaujant klubui, nepavyko pasiekti iškeltų tikslų, jau nekalbant apie šį sezoną, kuris, kaip matome, yra ypač prastas. Tai tokios tos priežastys, dėl kurių nusprendžiau trauktis iš „Riterių“.

Noriu pažymėti, kad palieku klubą be jokių pykčių, todėl esu dėkingas visiems, kurie kartu dalyvavo šioje kelionėje. Per šį laikotarpį išmokau tikrai daug ir išeinu su tikrai didesniu kompetencijų bagažu nei atėjau į šią organizaciją. Ačiū „Riteriams“ už tai!

Klubui linkiu pasiekti užsibrėžtus tikslus ateityje, o komandai susitelkti ir šį sezoną laimėti LFF taurę. Pirmyn, Riteriai“, – emocingai kalbėjo T. Simaitis.

Priminsime, kad sporto direktorius į „Riterius“ atvyko kaip vartininkas.

Per dvejus metus jis spėjo sužaisti 27-erias rungtynes. Būdamas 30-ies, jis baigė profesionalaus futbolininko karjerą ir 2021-ųjų sausį klube buvo paskirtas sporto direktoriumi. Pirmaisiais jo vadovavimo metais „Riteriai“ „Optibet A lygoje“ užėmė šeštąją, antraisiais – penktąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.