Spaudimas Bulgarijos rinktinėje: jei bulgarai pralaimėtų lietuviams, Bulgarijos treneris netektų darbo

Bulgarijos žiniasklaida patarosiomis dienomis žvilga nuo pranešimų apie galimus pokyčius futbolo rinktinėje. Nesėkmė Lietuvoje gali būti paskutinis šiaudas Bulgarijos futbolo federacijai. Jei bulgarai pralaimėtų lietuviams, nacionalinę Bulgarijos rinktinę treniruojančiam Mladenui Krstajičiui tai būtų paskutinės rungtynės savo poste. Anot bulgarų spaudos, jam jau gali būti rasta ir pamaina.

 Mladenas Krstajičius<br> SPO/Scanpix nuotr.
 Mladenas Krstajičius<br> SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2023, 10:41 AM, atnaujinta Jun 16, 2023, 11:05 AM

Bulgarų žiniasklaidoje pranešama, kad futbolo federacijos prezidentas Borislavas Mihaylovas iškėlė ultimatumą M.Krstajičiui. Jis ir jo treniruojama komanda privalo nugalėti lietuvius šeštadienio mače, o tuomet garbingai pasirodyti namų dvikovoje su Serbijos futbolininkais.

Pralaimėjimais Juodkalnijai (0:1) ir Vengrijai (0:3) atranką į 2024-ųjų Europos čempionatą pradėjo Bulgarija, tad dar du pralaimėjimai kone uždarytu visas įmanomas duris grįžti į prestižinį turnyrą.

Ilia Gruevas, anot bulgarų spaudos, taptų naujuoju Bulgarijos futbolo rinktinės treneriu, jei M.Krstajičiui būtų padėkota už darbus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.