Gegužės mėnesio A lygos jaunuoju žaidėju pripažintas „Dainavos“ legionierius

„Optibet A lygoje“ gegužės mėnesį solidžiu žaidimu išsiskyrė dar vienas futbolininkas iš Nigerijos – Alytaus DFK „Dainava“ krašto saugas Aaronas Olugbogi.

 Aaronas Olugbogi<br> Dominyko Sidabro nuotr.
 Aaronas Olugbogi<br> Dominyko Sidabro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-06-18 11:14

Birželio 2 dieną 22-ąjį gimtadienį pažymėjęs dainavietis, suskaičiavus žurnalistų ir tv3.lt portale surengtos apklausos sirgalių balsus, buvo pripažintas geriausiu gegužės mėnesio jaunuoju futbolininku.

A.Olugbogi sulauks lygos rėmėjo „Adidas“ prizo.

Praėjusį mėnesį „Dainavos“ žaidėjas per 4 mačus pelnė 2 įvarčius bei rezultatyviai asistavo komandos draugui. Iš viso šiame sezone nigerietis sužaidė 18 rungtynių, per kurias pasižymėjo 4 taikliais smūgiais bei 2 rezultatyviais perdavimais.

„Gegužės mėnuo kaip komandai buvo sunkus, kadangi iškritome iš LFF taurės ir pralaimėjome rungtynių, kurių nenusipelnėme. Tiesa, iš to daug išmokome, asmeniškai – tai padėjo mano augimui.

Mano šio sezono tikslas – pakelti savo žaidimo lygį. Tai pasakytina apie įvarčius, rezultatyvius perdavimus ir kita bei laukti galimybės“, – teigė A.Olugbogi.

Kovo mėnesio geriausiu jaunuoju žaidėju tapo „Riteriams“ priklausantis, tačiau Telšių „Džiugui“ paskolintas Juozas Lubas, balandį – kitas sostinės klubo atstovas Ebuka Onah.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?