A. Skerla įvertino Konferencijų lygos burtus: „Gavome varžovus, kokių ir nusipelnėme“

Antradienį UEFA būstinėje Nione buvo ištraukti UEFA Europos Konferencijų lygos pirmojo atrankos etapo burtai, kurių metu savo varžovus sužinojo ir šiame turnyre debiutuojantys FC „Hegelmann“ futbolo klubas.

Andrius Skerla.<br>E.Kniežausko nuotr.
Andrius Skerla.<br>E.Kniežausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2023, 6:48 PM, atnaujinta Jun 20, 2023, 6:49 PM

Burtai lėmė, kad mėlynai baltų varžovu pirmame atrankos etape tapo KF „Shkupi“ komanda iš Skopjės, Šiaurės Makedonijos.

Pirmosios komandų rungtynės liepos 13 dieną vyks Kaune, o liepos 20 dieną atsakomosios rungtynės numatytos Šiaurės Makedonijoje.

„Burtų nepasirinksi. Gavome tokius varžovus, kokių ir nusipelnėme. Manau, kad jie ir Liuksemburgo klubas buvo vieni iš stipriausių toje grupėje, aišku nenuvertinant ir kitų komandų. Su nekantrumu laukiame pirmų rungtynių, kurios vyks Kaune. Norėtųsi, jog ateitų kuo daugiau žiūrovų. Jei jų bus tribūnuose daug, tai ir komanda visai kitaip žais“, – po burtų savo mintimis pasidalijo FC „Hegelmann“ vedlys Andrius Skerla.

Praėjusiame sezone būsimi mėlynai baltų varžovai savo šalies čempionate užėmė antrą vietą ir pasidabino sidabro medaliais, o užpernai tapo savo šalies čempionais.

UEFA turnyruose komanda taip pat turi patirties – iki šiol juose dalyvavo penkis metus iš eilės. Pernai metais makedonai žaidė paskutiniame atrankos etape dėl patekimo į Konferencijų lygos grupes, kur po atkaklios kovos nusileido FC „Ballkani“ klubui.

Birželio 21 d. bus ištraukti ir antrojo Konferencijų lygos atrankos etapo burtai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.