Galingas „Panevėžio“ ėjimas: pristatė naujoką, turintį „Bundesliga“ patirties

„Panevėžio“ futbolo klubas pasiekė susitarimą su Vokietijos bei Ispanijos pilietybes turinčiu atakuojančiu saugu Federico Palaciosu. 28-erių futbolininko kontraktas galios iki šio sezono pabaigos.

 Federico Palaciosas<br> fkpanevezys.lt nuotr.
 Federico Palaciosas<br> fkpanevezys.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2023, 4:53 PM

Visą savo profesionalo karjerą F. Palaciosas praleido gimtojoje Vokietijoje. 2014–2018 metais saugas priklausė Leipcigo RB ekipai ir buvo skolinamas Erfurto „Rot Weiss“ klubui.

Vėliau futbolininkas atstovavo „Nurnberg“ ir Rėgensburgo „Jahn“ ekipoms. Niurnbergo komandoje F. Palaciosas žaidė Vokietijos čempionate ir 2018–2019 metų sezone per 17 susitikimų pelnė 2 įvarčius. 2021-aisiais „Panevėžio“ naujokas buvo paskolintas „Duisburg“ klubui, prie kurio vairo tuo metu stovėjo Gino Lettieri.

Tais pačiais metais F. Palaciosas išvyko į Kelno „Viktoria“ ekipą, kuri varžėsi trečioje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje. Praėjusiais metais Vokietijos taurėje saugui teko susidurti su Miuncheno „Bayern“.

„Turėjau labai gerų pokalbių su treneriu, jis man papasakojo viską apie klubą ir miestą. Aš ir mano šeima norėjome nuotykio už Vokietijos ribų. Esame laimingi būdami čia.

Noriu padėti komandai laimėti daugiau rungtynių ir tapti Lietuvos čempione“, – fk-panevezys.lt svetainei teigė legionieriaus karjerą pradėsiantis F. Palaciosas.

Artimiausias rungtynes „Panevėžys“ žais birželio 30 dieną, penktadienį. Nuo 18 val. „Aukštaitijos“ stadione įvyks 20-ojo turo dvikova su Vilniaus „Riteriais“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.