„Sūduvoje“ – trys naujokai iš Ukrainos

Marijampolės „Sūduva“ sudarė sutartis iki sezono pabaigos su 3 naujais futbolininkais – ukrainiečiais Artiomu Fiodorovu, Artiomu Kovbasa ir Jevhenu Smirnovu.

Marijampolės „Sūduva“ sudarė ukrainiečiais Artiomu Fiodorovu, Artiomu Kovbasa ir Jevhenu Smirnovu.
Marijampolės „Sūduva“ sudarė ukrainiečiais Artiomu Fiodorovu, Artiomu Kovbasa ir Jevhenu Smirnovu.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2023, 1:08 PM

24 metų kairiojo krašto žaidėjas A.Fiodorovas žaisti į Lietuvą sugrįš po pertraukos. 2019–2020 m. jis atstovavo „Pakruojui“, o vėliau žaidė Moldovoje – Tiraspolio „Dinamo-Auto“ ir Hinčeščio „Petrocub“ ekipose. Pakruojyje ir Tiraspolyje „Sūduvos“ naujokas žaidė kartu su kitu šiemet Marijampolės komandai atstovaujančiu ukrainiečiu Maksymu Pyrohovu.

26 metų atakuojantis dešiniojo krašto saugas A.Kovbasa į „Sūduvą“ keliasi iš Kroatijos „Karlovac 1919“ ekipos. Kijevo „Dinamo“ auklėtinis anksčiau yra atstovavęs gimtinės Kijevo „Obolon-Brovar“, Odesos „Čornomorec“ ir Donecko „Olimpik“ bei Vokietijos „Lorch“.

30 metų vidurio gynėjas J.Smirnovas yra „Čornomorec“ auklėtinis. Ukrainoje jis atstovavo tik šiai ekipai, o už gimtinės ribų žaidė Moldovoje („Tiraspol“ ir Suručenio „Sfîntul Gheorghe“), Baltarusijoje „Gomel“, Kazachstane (Turkestano „Turan“) ir Rumunijoje („Slatina“).

„Sūduva“ artimiausias „Optibet A lygos“ rungtynes žais Marijampolės futbolo arenoje sekmadienį 20 val. su Kauno raj. „Hegelmann“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.