Iš dugno besikapstantys „Riteriai“ atsisveikino su dviem žaidėjais

Paskutinėje A lygos vietoje esantys Vilniaus „Riteriai“ atsisveikino su dviem futbolininkais.

 Milošas Spasičius<br> fkriteriai.lt nuotr.
 Milošas Spasičius<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkriteriai.lt

Jul 4, 2023, 11:11 AM

Prieš šį sezoną „Riterius“ papildęs Milošas Spasičius abipusiu susitarimu palieka klubą. Serbijos ir Austrijos pilietybes turintis krašto gynėjas sostinės komandai „Optibet A lygos“ pirmenybėse atstovavo 12 kartų.

„Milošui patyrus traumą, jis išvyko namo ir dėl biurokratinių klausimų negali sugrįžti į Lietuvą. Klubo situacija turnyro lentelėje tokia, kad nelabai galime laukti, todėl abipusiai palinkėjome sėkmės ir atsisveikinome“, – sprendimą paaiškino „Riterių“ direktorius Vladimiras Buzmakovas.

Prisijungęs prie komandos, M. Spasičius iškart įsitvirtino starto sudėtyje ir devyneriose rungtynėse buvo nepakeičiamas žaidėjas. Po vienų dėl diskvalifikacijos praleistų rungtynių jis sugrįžo į sudėtį ir be keitimų sužaidė prieš „Panevėžį“ ir „Žalgirį“.

Vėliau patyrė traumą ir nuo gegužės 3 dienos sužaidė vos 18 minučių.

Prieš ketverius metus į „Riterių“ struktūrą atvykęs Valdas Paulauskas abipusiu susitartimu palieka klubą. 22-ejų metų futbolininkas sezoną pradėjo kaip starto sudėties žaidėjas, tačiau vėliau jo žaidimo laikas nuolat mažėjo.

„Nuo to momento, kai Valdas prisijungė prie „Riterių“, jo karjera stabiliai kilo į viršų. Pernai jis buvo paskolintas tam, kad šiemet į komandą sugrįžtų kaip vienas lyderių. Vis tik, taip nėra ir nei klubas, nei pats Valdas nėra patenkintas esama situacija“, – komentavo „Riterių“ direktorius Vladimiras Buzmakovas.

2019-aisiais prie klubo prisijungęs V. Paulauskas ilgą laiką atstovavo „Riterių B“ komandai“, o 2022-aisiais nuomos pagrindais žaidė Gargždų „Bangoje“. Iš viso, „Riterių“ gretose futbolininkas sužaidė 36 rungtynes, per kurias pelnė tris įvarčius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

„Norisi žaidėjui padėkoti už praleistą laiką kartu, už pastangas ir palinkėti sėkmės kitoje karjeros stotelėje“, – sakė V. Buzmakovas.

Prieš kelias savaites „Riteriai“ taip pat atsisveikino su legionieriumi iš Brazilijos Nathanu Palafozu.

Artimiausiu metu klubas žada paskelbti apie komandą papildysiančius naujokus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.