„Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos auklėtiniai dalyvavo prestižinio Ispanijos klubo elitinėje stovykloje

Birželio 25 – liepos 2 dienomis du mūsų akademijos auklėtiniai dalyvavo elitinėje Valensijos klubo stovykloje. Į šią stovyklą buvo atrinkti Karolio Palaimos auklėtiniai, Jonas Jankauskas, kuriam buvo parinkta gynėjo pozicija, o puolėjo poziciją užėmė Armandas Podskočimas. Iš viso U16 amžiaus grupėje buvo atrinkti 22 žaidėjai iš įvairių pasaulio šalių.

„Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos auklėtiniai dalyvavo prestižinio Ispanijos klubo elitinėje stovykloje.<br>Komandos nuotr.
„Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos auklėtiniai dalyvavo prestižinio Ispanijos klubo elitinėje stovykloje.<br>Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2023, 3:50 PM

Stovykloje dalyviai turėjo intensyvias treniruočių sesijas, pokalbius su sporto psichologais, video analizes, rungtynes su pagrindine U16 Valensijos akademijos komanda bei kitomis Ispanijos klubų komandomis. Laisvu nuo treniruočių metu, vaikinai turėjo galimybę labiau pažinti Valensijos miestą.

„Mūsų žaidėjams stovykloje sekėsi puikiai, technikos ir taktikos supratimu lenkėme ne vieną stovykloje dalyvaujantį žaidėją. Tokio lygio stovyklose pamatai, kokiose sąlygose gyvena kiti, kur pats esi ir kiek dar reikia dirbti bei tobulėti, kad patektum į aukščiausią lygį“, – mintimis dalinosi treneris Karolis Palaima.

„Tikimės, kad Elitinė stovykla buvo praturtinanti patirtis „Kauno Žalgirio“ futbolo akademijos žaidėjams ir padės jiems tobulėti ateityje ne tik kaip žaidėjams, bet ir kaip asmenybėms. Iš savo pusės didžiuojamės jūsų žaidėjų atsidavimu ir nusiteikimu“, – teigė Ramonas Mompó, VCF akademijos programų techninis vadovas. Stovyklos dalyviai be sportinės pusės taip pat susipažino ir su skirtingomis pasaulio kultūromis, artimiau susipažino su Valensijos klubo treneriais ir kitais žaidėjais iš skirtingų pasaulio vietų.

Žaidėjams po stovyklos buvo pateiktos video analizės ir rekomendacijos kokias technines ir fizines savybes reikėtų tobulinti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.