„Riteriai“ stiprinasi: pasirašė sutartį su saugu iš Serbijos

Sostinės „Riterių“ klubas sukirto rankomis su 25-erių metų saugu iš Serbijos Ognjenu Dimitričiumi. Pastarasis į Lietuvą atvyko prieš kelias dienas ir jau spėjo sudalyvauti savo naujosios komandos treniruotėse.

 Ognjenas Dimitričius<br> fkriteriai.lt nuotr.
 Ognjenas Dimitričius<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-07-06 17:40

„Pirmieji įspūdžiai tikrai geri. Komanda priėmė draugiškai, tad, akivaizdu, kad su adaptacija neužtruksiu. Mačiau, kur komanda yra turnyro lentelėje. Nežinau, kodėl taip yra, bet tikiu, kad antroje sezono pusėje viskas pasikeis. Tai mano pirmas tikslas.

Be abejo, reikia nepamiršti, kad dar mūsų laukia ir taurės turnyras, kuriame taip pat galime parodyti, ko iš tikrųjų esame verti“, – sakė O.Dimitričius.

Visą savo karjerą saugas praleido gimtojoje Serbijoje, o Lietuva jam – pirmoji stotelė užsienyje. Futbolininkas jau turėtų būti pasiruošęs ketvirtadienio rungtynėms su „Žalgiriu“.

„Mūsų prioritetas šiame perėjimų lange buvo vadinamojo dešimtojo numerio paieška. Norisi tikėti, kad Ognjenui pavyks kuo greičiau pritapti prie komandos ir jis duos mums apčiuopiamą naudą“, – sakė „Riterių“ direktorius Vladimiras Buzmakovas.

O.Dimitričius užaugo Belgrado „Partizan“ akademijoje, o paskutine jo stotele buvo Belgrado „Graficar“ klubas. Birželio 30-ąją futbolininkas tapo laisvuoju agentu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.