Prieš futbolininko Karolio Chveduko mirtį – keistas nutikimas

Marijampolės policijos kriminalistai ir teismo ekspertai mėgina išsiaiškinti, ar birželio antrojoje pusėje futbolininką Karolį Chveduką ištikusi staigi mirti gali būti kažkaip susijusi su kiek anksčiau įvykusiu incidentu. 

 Po futbolininko K.Chveduko mirties tenka narplioti naują mįslę. <br> lrytas.lt koliažas.
 Po futbolininko K.Chveduko mirties tenka narplioti naują mįslę. <br> lrytas.lt koliažas.
 Po futbolininko K.Chveduko mirties tenka narplioti naują mįslę. <br> LFF nuotr.
 Po futbolininko K.Chveduko mirties tenka narplioti naują mįslę. <br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 6, 2023, 12:16 PM

Birželio 19-ąją šalies futbolo bendruomenę sukrėtė žinia apie vos 32-ejų futbolininko K.Chveduko mirtį. Netrukus paskelbta, kad jaunas vyrės mirė dėl ūmios ligos – plyšusios aortos. 

Tuo tarpu Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, kuriame minimas ir K.Chvedukas. 

Likus porai dienų iki mirties jis įsivėlė į konfliktą. Pasak vietos pareigūnų, tarp kelių jaunų vyrų kilo muštynės. Jų priežasčių ir aplinkybių pareigūnai vengia komentuoti. 

Vis tik kriminalistai kol kas neįžvelgia tiesioginių ir neabejotinų sąsajų tarp šio incidento bei futbolininko mirties. Naujų aplinkybių gali paaiškėti tik atlikus histologinius tyrimus, tačiau net ir tuomet susieti šiuos įvykius būtų sunku. 

„Ikiteisminis tyrimas šiuo metu nėra perkvalifikuotas dėl tyčinio nužudymo“, – naujienų portalui lrytas.lt pranešė Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausioji prokurorė Auksė Lipkevičienė. 

K.Chvedukas pastaruoju metu rungtyniavo savo gimtojo miesto „Marijampolė City“ komandoje ir buvo jos kapitonas. Gynėjas didelę karjeros dalį praleido „Sūduvos“ ekipoje, su ja 2017-aisiais tapo Lietuvos čempionu, 2009-aisiais iškovojo LFF taurę bei LFF supertaurę. 

Per savo karjerą jis taip pat žaidė Lenkijos, Kroatijos klubuose, taip pat – Maltoje ir Suomijoje, o savo trofėjų lentyną papildė ir žaisdamas Airijoje – ten jis su „Dundalk“ ekipa 2018-aisiais tapo šalies čempionu bei taurės laimėtoju.

Lietuvos nacionalinėje rinktinėje nuo 2012-ųjų iki 2019-ųjų jis sužaidė 20 rungtynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo