„Panevėžio“ strategas baiminasi Izraelio dykumos kaitros, tačiau tiki žaidėjų charakteriu

„Panevėžio“ futbolo klubas antradienį pasiekė Izraelį ir trečiadienį surengė treniruotę Beer Ševoje, kur UEFA Konferencijų lygos antrame etape įvyks pirmoji dvikova su vietos „Hapoel“ futbolininkais.

Gino Lettieri<br>fkpanevezys.lt nuotr.
Gino Lettieri<br>fkpanevezys.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fk-panevezys.lt

Jul 27, 2023, 6:58 AM

Dykumoje įkurtas ir sparčiai besiplečiantis Beer Ševos miestas pasitiks panevėžiečius kaitra, prie kurios dažnas nėra pratęs.

Prieš artėjantį susitikimą su viena stipriausių Izraelio ekipų mintimis su fk-panevezys.lt svetaine pasidalino strategas Gino Lettieri.

„Rungtynės nebus lengvos, keliavome labai ilgai, oras ne toks, koks Lietuvoje – privalome dėl to prisitaikyti. Manau, esame pasiruošę sužaisti geras rungtynes.

Pagal pastaruosius rezultatus matosi, kad „Panevėžio“ komanda yra labai gerai paruošta, turi stiprų mentalitetą. Žinau, kad kai kurie žaidėjai yra pavargę, bet turi stiprų charakterį ir bandys atiduoti viską. Tą palaikau ir esu laimingas, jog galiu dirbti su šiais futbolininkais.

Jei turėtume daugiau laiko atsistatyti, sakyčiau, kad žaisti šiame etape nesant favoritu būtų psichologiškai lengviau. Varžovas turėjo daugiau laiko pasiruošti, o mes ne. Rungtynių dieną bus labai karšta, tikiuosi, nuo 60 minutės neprarasime energijos. Sieksime atiduoti viską.

Šiuo metu mums kiek sekasi, kad neturime daug traumų. „Panevėžį“ papildė Kasparas Dubra ir Federico Palaciosas, tad turiu daugiau opcijų. Kai neturime daug traumų ir galiu atlikti penkis keitimus, tada žaidimo kokybė mačo metu nesikeičia“, – apibendrino G. Lettieri.

„Hapoel“ ir „Panevėžio“ pirmoji akistata įvyks liepos 27 dieną, ketvirtadienį. Rungtynių pradžia – 21 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.